ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυστραλία: Γάτα άφησε την τελευταία της πνοή μετά από «μάχη» με φίδι – Προσπάθησε να σώσει παιδιά (φώτο)

Αυστραλία: Γάτα άφησε την τελευταία της πνοή μετά από «μάχη» με φίδι – Προσπάθησε να σώσει παιδιά (φώτο)

Συγκίνηση προκαλεί η είδηση για τον θάνατο μίας υπέροχης γάτας, που πέθανε μετά από «μάχη» με ένα δηλητηριώδες φίδι για να προστατεύσει μικρά παιδιά.

Η Υπηρεσία Έκτακτης Ανάγκης των Ζώων ανέφερε σε μια δημοσίευση στο Facebook ότι το κατοικίδιο «χτύπησε» γρήγορα, σκοτώνοντας το ερπετό πριν αυτό προλάβει να επιτεθεί.

Ωστόσο, το φίδι -το οποίο φέρει το δεύτερο πιο τοξικό δηλητήριο στον κόσμο και θεωρείται το πιο επικίνδυνο είδος φιδιού της Αυστραλίας- κατάφερε να δαγκώσει τον Άρθουρ κατά τη διάρκεια της πάλης τους.

Το Australian Geographic περιγράφει το καφέ φίδι ως εξαιρετικά ευέλικτο, καθώς και εξαιρετικά επιθετικό. Ακόμη και μια μικρή ποσότητα από το δηλητήριό του μπορεί να προκαλέσει γρήγορη παράλυση σε λίγα δευτερόλεπτα.

«Δυστυχώς, κατά τη διαδικασία, ο Αρθουρ έλαβε ένα θανατηφόρο δήγμα φιδιού», συνεχίζει η ανάρτηση.

Η γάτα κατέρρευσε αμέσως μετά τη μάχη με το φίδι και στη συνέχεια ανέκτησε τις αισθήσεις της, αλλά η οικογένειά της δεν γνώριζε ότι είχε δαγκωθεί.

Την επόμενη μέρα κατέρρευσε ξανά και μεταφέρθηκε στον κτηνίατρο, ο οποίος τους είπε ότι δεν θα ανακάμψει από τους τραυματισμούς της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.