Έχουμε δει τα πάντα πλέον – Γυναίκα βάζει ψεύτικα νύχια και βλεφαρίδες στο σκυλάκι της (βίντεο)

Έχουμε δει τα πάντα πλέον – Γυναίκα βάζει ψεύτικα νύχια και βλεφαρίδες στο σκυλάκι της (βίντεο)

Viral έχει καταφέρει να γίνει η Κόκο το τσιουάουα χάρη στα εντυπωσιακά νύχια που επέλεξε να της βάλει η ιδιοκτήτριά της.

Η “μαμά” της-αισθητικός άκρων στο επάγγελμα-ξοδεύει 40 λεπτά για να φτιάξει τα σετ ψεύτικα νύχια για την αγαπημένη της σκυλίτσα, την Κόκο.

Στη συνέχεια ανεβάζει τα βίντεο στα social media, με τα κλιπάκια να έχουν συγκεντρώσει πολλά εκατομμύρια views.

Κι ενώ η πλειοψηφία των χρηστών του TikTok που είδαν τα βίντεο χαρακτήρισαν πολύ έξυπνη την ιδέα, υπήρξαν και αρκετές αντιδράσεις.

Έτσι, η 25χρονη Μαρίτσα Ρουμπαλκάβα χρειάστηκε να τονίσει πως τα ψεύτικα νύχια και οι ψεύτικες βλεφαρίδες στο 5χρονο τσιουάουα είναι απλά για τις ανάγκες των βίντεο και το σκυλάκι της δεν ταλαιπωρείται καθόλου στη διαδικασία, αλλά μοιάζει να το διασκεδάζει με τις περιποιήσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.