ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αυτή η ιδιοκτήτρια γάτας δέχεται εκατοντάδες απειλητικά μηνύματα – Τον λόγο… δεν τον περιμένετε

Δείτε γιατί

Αυτή η ιδιοκτήτρια γάτας δέχεται εκατοντάδες απειλητικά μηνύματα – Τον λόγο… δεν τον περιμένετε

Η αγαπημένη γάτα μιας γυναίκας, η Chai ήταν άρρωστη και πέθανε μικρή σε ηλικία, έτσι εκείνη ξόδεψε 25.000 δολάρια για να κλωνοποιήσει τη γάτα της «από αγνή αγάπη» για το κατοικίδιό της.

Η Kelly Anderson είπε στη Sun ότι «δεν θα μπορούσε να είναι πιο χαρούμενη με την απόφασή της», παρά την καθημερινή εισροή μηνυμάτων μίσους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μια καυστική επιστολή από την PETA.

Όταν η γάτα της πέθανε το 2017, «Δεν μπορούσα να κοιμηθώ εκείνο το βράδυ», είπε η Kelly. «Απλώς θυμήθηκα μια συζήτηση με τον συγκάτοικό μου, ο οποίος είναι κτηνίατρος, κάποια στιγμή εκείνο το βράδυ για την κλωνοποίηση. Άρχισα να κάνω πολλή έρευνα και έψαξα πολύ το ViaGen. Τους τηλεφώνησα το λεπτό που άνοιξαν το επόμενο πρωί και η διαδικασία από εκεί βασικά ήταν να πάρω τον κτηνίατρό μου να συνεργαστεί μαζί τους για να κάνουν βιοψία δέρματος (από τον Chai).

Τέσσερα χρόνια αργότερα, η Kelly έχει ένα νέο γατάκι που το ονόμασε Belle.

Η εταιρεία ViaGen της είπε, πως εγγυάται ότι τα γατάκια θα φαίνονται πανομοιότυπα, αλλά τα ζώα θα αναπτύξουν τη δική τους προσωπικότητα επειδή αυτό βασίζεται σε εξωτερικούς παράγοντες. Αυτοί οι παράγοντες περιλαμβάνουν πόσα ζώα υπάρχουν στο σπίτι, τι τρέφεται το ζώο, πώς μεγαλώνει η γάτα, μεταξύ δεκάδων άλλων επιπτώσεων της φύσης εναντίον της ανατροφής.

Όμως η Kelly δηλώνει πως η γάτα αυτή «είναι εντελώς διαφορετική» από το παλιό της κατοικίδιο!

«Έχουν κάποιες βασικές προσωπικότητες που είναι λίγο παρόμοιες. Σαν να είναι πολύ τολμηρές, αυθάδειες, γάτες. Αλλά η Belle είναι μια εντελώς νέα γάτα». 

Η Κelly πάντως, η οποία εκπαιδεύει ζώα για τα προς το ζην, είπε πως οι χρήστες της στέλνουν κάθε μέρα πολλά μηνύματα μίσους. Ακόμη και από πολλές φιλοζωϊκές που ζητούν από την ίδια να προωθεί την υιοθεσία από καταφύγια και όχι την κλωνοποίηση!

«Εκτιμώ την ανησυχία σας, αλλά είναι πολύ άστοχη. Και τα δεδομένα σας είναι παραπληροφορημένα», απάντησε η Kelly. «Η κλωνοποίηση δεν επηρεάζει καθόλου τις γάτες στα καταφύγια».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.