ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Διάσωση σκύλου ανοιχτά της Σαλαμίνας από πλήρωμα ferry boat (βίντεο)

Παραμένει άγνωστο το πώς ο σκύλος βρέθηκε τόσο μακριά από την στεριά

Διάσωση σκύλου ανοιχτά της Σαλαμίνας από πλήρωμα ferry boat (βίντεο)

Πλήρωμα ferry boat διέσωσε έναν σκύλο που είχε βρεθεί να αγωνίζεται να κρατηθεί στην επιφάνεια του νερού ανοιχτά της Σαλαμίνας.

Οι ναυτικοί του «Ιωάννη Θηρεσία» έσπευσαν να ανασύρουν τον σκύλο από την θάλασσα, χωρίς δεύτερες σκέψεις, αμέσως μόλις τον εντόπισαν να δίνει μάχη να επιβιώσει.

Ο καπετάνιος έριξε τον καταπέλτη του καραβιού και τρεις ναυτικοί έσπευσαν στο σημείο και ξάπλωσαν ώστε να προσεγγίσουν τον σκύλο, να τον πιάσουν και να τον τραβήξουν πάνω στο πλοίο.

Το πλήρωμα κατάφερε να βγάλει το σκυλάκι από το νερό και οι επιβάτες που παρακολουθούσαν τη σκηνή ξέσπασαν σε χειροκροτήματα, όπως φαίνεται στο βίντεο που δημοσιεύει το npress.gr. Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο το πώς ο σκύλος βρέθηκε τόσο μακριά από την στεριά.

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.