ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γάτα τρώει για πρώτη φορά παγωτό – Μόνο «εγκεφαλικό» που δεν έπαθε (βίντεο)

Επιτρέπεται να φάνε οι γάτες παγωτό;

Γάτα τρώει για πρώτη φορά παγωτό – Μόνο «εγκεφαλικό» που δεν έπαθε (βίντεο)

Αυτή είναι η ξεκαρδιστική στιγμή που μια γάτα δοκιμάζει παγωτό για πρώτη φορά στη ζωή της. Ο ιδιοκτήτης της γάτας αποφάσισε να της δώσει λίγο παγωτό και να βιντεοσκοπήσει την αντίδρασή της.

Όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο, η γάτα αρχίζει να γλείφει το παγωτάκι, αλλά γρήγορα μάλλον το μετανιώνει.

Το στόμα της παραμένει ανοιχτό και σχεδόν πέφτει πίσω από το σοκ.

Τρώνε οι γάτες παγωτό;

Πριν προσφέρουμε μια λαχταριστή μπουκιά παγωτού στην γατούλα μας, είναι απαραίτητο να ξέρουμε από ποια συστατικά αποτελείται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επιπλέον αυτό που πρέπει να σκεφτούμε είναι ότι το παγωτό είναι γαλακτοκομικό προϊόν και κάποιες γάτες έχουν δυσανεξία στη λακτόζη και ότι είναι αρκετά κρύο και ίσως προκαλέσει πονόδοντο ειδικά αν η γάτα σας έχει ευαίσθητα δόντια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.