ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

O γηραιότερος σκύλος του κόσμου λέγεται Bobi και γίνεται σήμερα 31 χρονών (βίντεο)

Τα μέλη της οικογένειας πιστεύουν ότι το μυστικό της μακροζωίας του είναι το γεγονός ότι ζούσε πάντα στην ύπαιθρο

O γηραιότερος σκύλος του κόσμου λέγεται Bobi και γίνεται σήμερα 31 χρονών (βίντεο)

Ένας πορτογαλικός σκύλος φάρμας, o Bobi, έγινε ο γηραιότερος εν ζωή σκύλος και το γιορτάζει με ένα ξεχωριστό πάρτι.

O Bobi ένα Πορτογαλικό Μαστίφ (Rafeiro do Alentejo), που ζει στην περιοχή Leira της Πορτογαλίας, γίνεται σήμερα 31 ετών.

Το σκυλάκι θα απολαύσει ένα «πολύ παραδοσιακό» πορτογαλικό πάρτι αυτό το Σαββατοκύριακο στην οικογενειακή φάρμα όπου γεννήθηκε, στο χωριό Conqueiros.

Ποιος πολιτικός αρχηγός, κατά τη γνώμη σας, έδωσε τις πιο πειστικές και ειλικρινείς απαντήσεις στο debate;

  • Κ.Μητσοτάκης (ΝΔ) (9%, 1.989 Votes)
  • Α.Τσίπρας (ΣΥΡΙΖΑ) (17%, 3.955 Votes)
  • Ν.Ανδρουλάκης (ΠΑΣΟΚ) (2%, 443 Votes)
  • Δ.Κουτσούμπας (ΚΚΕ) (4%, 1.031 Votes)
  • Κ.Βελόπουλος (Ελληνική Λύση) (22%, 5.078 Votes)
  • Γ.Βαρουφάκης (ΜέΡΑ25) (4%, 905 Votes)
  • Κανένας (38%, 8.872 Votes)
  • Δεν ξέρω/Δεν απαντώ (3%, 806 Votes)

Σύνολο ψήφων: 23.079

Loading ... Loading ...

Θα παρευρεθούν 100 άτομα, ορισμένα από τα οποία θα έρθουν αεροπορικώς από ξένες χώρες για να συμμετάσχουν στους εορτασμούς.

Τοπικά κρέατα και ψάρια θα σερβιριστούν στους καλεσμένους, με έξτρα για τον Bobi, ο οποίος τρώει μόνο ανθρώπινη τροφή.

Θα υπάρχει επίσης μια χορευτική ομάδα που θα εμφανιστεί την ημέρα αυτή, και ο Bobi θα συμμετάσχει σε έναν από τους χορούς.

Ο ιδιοκτήτης του Bobi, Leonel Costa, δήλωσε στο Guinness World Records: “Είχαμε πολλούς δημοσιογράφους και ανθρώπους που ήρθαν από όλο τον κόσμο για να φωτογραφηθούν με τον Bobi. Έχουν έρθει από όλη την Ευρώπη, καθώς και από τις ΗΠΑ, ακόμη και από την Ιαπωνία»

Ο Bobi μπήκε στα ρεκόρ Γκίνες ως ο γηραιότερος σκύλος στον κόσμο τον Φεβρουάριο. Παρά την ηλικία του, ο ήρεμος και κοινωνικός σκύλος είναι ακόμα αρκετά υγιής ώστε να παίζει με τις τέσσερις γάτες της οικογένειας.

Τα μέλη της οικογένειας πιστεύουν ότι το μυστικό της μακροζωίας του είναι το γεγονός ότι ζούσε πάντα στην ύπαιθρο σε ένα ήσυχο περιβάλλον, περιτριγυρισμένος από τη φύση.

Ο Bobi λατρεύει να τρώει και ως επί το πλείστον τρώει το ίδιο φαγητό με τους ιδιοκτήτες του, αλλά φροντίζουν να το μουλιάζουν πρώτα σε νερό για να αφαιρέσουν τα καρυκεύματα.

Ο Leonel τον περιγράφει ως «μοναδικό στο είδος του» και εξακολουθεί να ελπίζει ότι ο Bobi θα γίνει πατέρας κουταβιών, καθώς είναι ο τελευταίος μιας μακράς γενιάς ζώων.

Ο Bobi είχε μόνο μία περιπέτεια με την υγεία της το 2018, αλλά τα κατάφερε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=GuinnessWorldRecords
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.