ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Οι τροφές που δεν πρέπει να δώσετε στο σκύλο σας τα Χριστούγεννα

Θα μπορούσαν να τον στείλουν στο κτηνιατρείο

Οι τροφές που δεν πρέπει να δώσετε στο σκύλο σας τα Χριστούγεννα

Υπάρχουν κάποιες τροφές που δεν πρέπει να δώσουμε στα σκυλιά μας κατά την περίοδο των Χριστουγέννων καθώς μόνο κακό μπορεί να τους προκαλέσουν.

Αναλυτικά τι δεν πρέπει να φάει ο σκύλος μας:

Τα σταφύλια, οι σουλτανίνες και οι σταφίδες, που χρησιμοποιούμε συχνά σε αρτοσκευάσματα αυτή την εποχή, μπορεί να προκαλέσουν νεφρική ανεπάρκεια.

Η σοκολάτα είναι μια χριστουγεννιάτικη παράδοση αλλά είναι απαγορευτική για τον σκύλο σας.

Οι χριστουγεννιάτικες συνταγές με ξηρούς καρπούς macadamia είναι μια σπεσιαλιτέ που δεν πρέπει να γευτούν οι σκύλοι σας.

Οι ξηροί καρποί Macadamia είναι εξαιρετικά τοξικοί, και τα συμπτώματα εμφανίζονται αρκετά γρήγορα.

Κρεμμύδι και σκόρδο

Το γεγονός ότι είναι τοξικά για τους σκύλους, σημαίνει ότι τα περισσότερα χριστουγεννιάτικα φαγητά απαγορεύονται.

Ένας σκύλος και ένα κόκαλο είναι η τέλεια εικόνα για επιτυχημένα Χριστούγεννα, ωστόσο τα μαγειρεμένα κόκαλα, και τα κόκαλα που είναι πολύ μικρά, μπορεί να σπάσουν και να ραγίσουν, προκαλώντας τεράστια πεπτικά προβλήματα στους σκύλους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Γλυκαντικά, όπως η ξυλιτόλη: Εάν η οικογένειά σας επιλέξει χριστουγεννιάτικη πουτίγκα, χωρίς υδατάνθρακες ή άλλα γλυκά διαίτης, ακόμη και μερικές μπουκίτσες θα μπορούσαν να στείλουν τον σκύλο σας στο κτηνιατρείο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.