ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Πεντέλη: Με εγκαύματα μεταφέρθηκε σε κλινική το λυκόσκυλο που βρέθηκε αβοήθητο

Το όμορφο ζώο βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση και παλεύει για την ζωή του 

Πεντέλη: Με εγκαύματα μεταφέρθηκε σε κλινική το λυκόσκυλο που βρέθηκε αβοήθητο

Με εκτεταμένα εγκαύματα σ όλο του το σώμα μεταφέρθηκε σε κτηνιατρική κλινική της λεωφ. Μαραθώνος, το σκουρόχρωμο λυκόσκυλο, το οποίο βρέθηκε να τριγυρνά μόνο του και αβοήθητο στην μεγάλη πυρκαγιά της Πεντέλης.

Οι φωτογραφίες του ταλαιπωρημένου ζώου με έντονα τα σημάδια της πυρκαγιάς πάνω του, έκαναν τον γύρω του διαδικτύου συγκινώντας τους φιλόζωους και όχι μόνο, που προσεύχονται να τα καταφέρει.

Το όμορφο ζώο βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση και παλεύει για την ζωή του, με τους γιατρούς της κλινικής Vets4life, να του παρέχουν από χθες που βρέθηκε και μεταφέρθηκε στο κέντρο τους εντατική νοσηλεία.

Το σκυλί εντοπίστηκε μετά από πολύωρο ψάξιμο χθες των ειδικών του Zero Stray Academy, σε συντονισμό με την Ειδική Γραμματεία για την Προστασία των Ζώων Συντροφιάς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κλινικός ψυχολόγος ανάρτησε και μια φωτογραφία με το ζώο κατά την περισυλλογή του και την μεταφορά του σε προστατευμένο περιβάλλον, όπου του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες και έγινε η αξιολόγηση των εγκαυμάτων και της υγείας του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.