ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Σοβαρά άρρωστη με λευχαιμία η διάσημη σκυλίτσα Kabosu: Είχε εμπνεύσει το meme «Doge» (φωτό-βίντεο)

Το 2013 η Kabosu έγινε ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα ζώα στο διαδίκτυο με μία φωτογραφία του 2010

Σοβαρά άρρωστη με λευχαιμία η διάσημη σκυλίτσα Kabosu: Είχε εμπνεύσει το meme «Doge» (φωτό-βίντεο)

H σκυλίτσα πίσω από το διάσημο meme «Doge» είναι σοβαρά άρρωστη, σύμφωνα με τις αναρτήσεις που έκανε στο Instagram η ιδιοκτήτρια της και νηπιαγωγός Atsuko Sato.

Και συγκεκριμένα το 17 ετών Σίμπα Ίνου πάσχει από χρόνια λεμφοκυτταρική λευχαιμία, ένα είδος καρκίνου του αίματος και του μυελού των οστών, και από χολαγγειοηπατίτιδα, μια φλεγμονή των χοληφόρων οδών, σύμφωνα με τον Guardian. Αν και όρεξη της έχει επανέλθει και είναι σε θέση να πιει νερό, σύμφωνα με τον γιατρό ο σκύλος είναι «σε πολύ επικίνδυνη κατάσταση». Σε πρόσφατη ανάρτησή της η Sato σχολίασε: «Δεν περίμενα ότι θα ήταν τόσο άσχημα».

Το 2013 η Kabosu έγινε ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα ζώα στο διαδίκτυο με μία φωτογραφία του 2010 που δημοσίευσε η ιδιοκτήτριά της στην οποία ποζάρει με διπλωμένα πόδια και μια περίεργη έκφραση. Εκτοτε έγινε διάσημη με την εικόνα της να αποτελεί έμπνευση μεταξύ άλλων και στο κρυπτονόμισμα Dogecoin που κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Ο Έλον Μασκ είναι από τους πιο γνωστούς υποστηρικτές του Dogecoin, ενώ το κρυπτονόμισμα έχει γίνει χορηγός της αγγλικής ομάδας ποδοσφαίρου Watford, με το πρόσωπο της σκυλίτσας να τυπώνεται σε φανέλες της.

Η Sato ευχαρίστησε τους θαυμαστές της σκυλίτσας για την υποστήριξή τους, λέγοντας ότι «παίρνει δύναμη απ’ όλο τον κόσμο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.