ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βάναυση κακοποίηση σκυλίτσας στη Χαλκιδική- Πώς είναι η υγεία του άτυχου ζώου

«Της έδεσαν διπλό σύρμα στην κοιλιά»

Βάναυση κακοποίηση σκυλίτσας στη Χαλκιδική- Πώς είναι η υγεία του άτυχου ζώου

Αγώνα για να κρατηθεί στη ζωή, δίνει η Νίκη, η σκυλίτσα που κακοποιήθηκε με βάναυσο τρόπο στην Χαλκιδική. 

Το ζωάκι κακοποιήθηκε βάναυσα από «κτήνος», που όπως καταγγέλλει το Φιλοζωικό Σωματείο Πολυγύρου «Κιβωτός», της έδεσε «διπλό σύρμα στην κοιλιά, το έστριψε με πένσα σφιχτά και στην άλλη άκρη έδεσε τενεκεδάκι για να το σέρνει καθώς περπατάει».

«Η πληγή είναι τόσο βαθιά που φαίνεται το οστό από τη σπονδυλική της στήλη» αναφέρει το σωματείο.

Η Νίκη, μεταφέρθηκε από δημοτικούς υπαλλήλους σε κτηνιατρείο που συνεργάζεται με το Σωματείο, όπου δέχεται φροντίδα της κτηνιάτρου και εθελοντών.

«Είναι σκελετωμένο το ζώο, φαίνεται ότι υπέφερε μεγάλο χρονικό διάστημα», είπε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» του Mega , η κτηνίατρος που το φροντίζει. «Είναι και παραμένει φοβικό, δεν έχει εμπιστοσύνη στους ανθρώπους. Ευελπιστούμε ότι το ζωάκι θα ανακάμψει και όλα θα πάνε καλά».

Όπως λένε οι εθελόντριες που το φροντίζουν: «Δεν έχουμε υποψία, ούτε έχει έρθει σε εμάς κάποια πληροφορία για συγκεκριμένο άτομο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όλοι σοκαριστήκαμε, δεν έχουμε ξαναδεί κάτι τέτοιο, είναι από τα χειρότερα περιστατικά κακοποίησης που κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.