ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Κοζάνη: Οδηγός έπεσε «μούρη με μούρη» με… αρκούδες έξω από τη Σιάτιστα (βίντεο)

Οι αρκούδες εκτιμάται ότι κατηφόρισαν σε μια προσπάθεια να βρουν τροφή

Κοζάνη: Οδηγός έπεσε «μούρη με μούρη» με… αρκούδες έξω από τη Σιάτιστα (βίντεο)

Μια απρόσμενη συνάντηση με… αρκούδες, είχε ένας οδηγός έξω από τη Σιάτιστα στην Κοζάνη την ώρα που βρισκόταν με το αυτοκίνητό του, στο επαρχιακό οδικό δίκτυο.

Οι αρκούδες εκτιμάται ότι κατηφόρισαν σε μια προσπάθεια να βρουν τροφή και τη στιγμή που ο οδηγός περνούσε από το σημείο, επέστρεφαν στο βουνό.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, οι αρκούδες κάνουν την εμφάνισή τους και περνούν τον δρόμο, ενώ συνεχίζουν τη βόλτα τους ανεβαίνοντας την πλαγιά.

Ο οδηγός κόβει ταχύτητα και προσπαθεί να τραβήξει με το κινητό του τηλέφωνο τις επίμαχες εικόνες. Κάποια στιγμή κορνάρει ενώ μιμείται τα γαβγίσματα σκύλου προφανώς για να απομακρυνθούν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αρκούδες δεν κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του. Ο οδηγός ήταν μόνος στο αυτοκίνητο και το βίντεο που τράβηξε κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.