ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Κρήτη: Γύπας εξαντλημένος από τον καύσωνα έπεσε στην θάλασσα (φωτο)

Οι λουόμενοι το φρόντισαν και το άφησαν να πετάξει και πάλι

Κρήτη: Γύπας εξαντλημένος από τον καύσωνα έπεσε στην θάλασσα (φωτο)

Δεν πέρασαν πολλά 24ωρα από τη διάσωση ενός γύπα που κατέρρευσε στον ΒΟΑΚ λόγω καύσωνα και ένας ακόμα γύπας χρειάστηκε βοήθεια για να αντιμετωπίσει τη φρικτή ζέστη, που πλήττει τη χώρα. 

Συγκεκριμένα λουόμενοι βρήκαν έναν γύπα, στην περιοχή Τρεις Εκκλησιές, ο οποίος δεν μπορούσε να πετάξει, ήταν εξαντλημένος από την πείνα και τη δίψα.

Ο κόσμος το φρόντισε και το άφησε να πετάξει και πάλι.

Σύμφωνα με όσα είπαν στο Cretalive άτομα που βρέθηκαν στο σημείο, το όρνιο εντοπίστηκε στο νερό.

Ο κόσμος το παρακολουθούσε από το Σάββατο και διαπίστωνε κανείς ότι δυσκολευόταν, την Κυριακή κάποιοι πήγαν στο ίδιο μέρος για να τον βρουν. Τον είδαν μέσα στη θάλασσα και έσπευσαν να τον βοηθήσουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.