Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στη γειτονική Ιταλία χθες (22/9), όταν ένας κυνηγός πυροβόλησε καταλάθος τον πατέρα του επειδή τον μπέρδεψε με… αγριογούρουνο. Αποτέλεσμα αυτού ήταν ο άτυχος άνδρας να χάσει τη ζωή του.

Συγκεκριμένα, ένας 34χρονος άντρας άνοιξε πυρ κατά του ίδιου του πατέρα, ο οποίος καλυπτόταν από φύλλα, στη διάρκεια κυνηγιού αγριογούρουνων κοντά στην πόλη Σαλέρνο.

Οι δυο άντρες κυνηγούσαν σε μια περιοχή με πυκνή βλάστηση και ο 55χρονος πατέρας κινούνταν ανάμεσα σε θάμνους, μπερδεύοντας τον γιό του, ο οποίος τον πέρασε για… αγριογούρουνο, έστρεψε το όπλο προς το μέρος του και τον πυροβόλησε.

Ο άτυχος 55χρονος πέθανε σχεδόν αμέσως, καθώς τα τραύματα στην κάτω κοιλιακή χώρα ήταν βαθιά. Ο 34χρονος κατάλαβε αμέσως το λάθος του και ειδοποίησε τις πρώτες βοήθειες, ωστόσο δεν μπορούσε να κάνει κάτι περισσότερο για να τον κρατήσει στη ζωή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι δυο άντρες κυνηγούσαν μέσα σε ένα εθνικό πάρκο, όπου το κυνήγι δεν επιτρέπεται. Η ιταλική αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 34χρονου και στην κατάσχεση των όπλων.