ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Νάξος: Η χελώνα που… καταβροχθίζει τις μωβ μέδουσες (βίντεο)

Ο Μάριος έφαγε πάνω από 100 μέδουσες σε μισή ώρα

Νάξος: Η χελώνα που… καταβροχθίζει τις μωβ μέδουσες (βίντεο)

Μια θαλάσσια χελώνα, φαίνεται να δίνει λύση στο πρόβλημα της μωβ μέδουσας.

Στη Νάξο, ο Μάριος έφαγε πάνω από 100 μέδουσες σε μισή ώρα βοηθώντας με αυτό τον τρόπο να καθαρίσουν οι θάλασσες. Η συγκεκριμένη θαλάσσια χελώνα καταβροχθίζει τη μια μέδουσα μετά την άλλη.

Με αφορμή τη συζήτηση που έχει ξεκινήσει για τις μέδουσες, η οργάνωση Naxos island wildlife protection αναδημοσίευσε ένα βίντεο από το περσινό καλοκαίρι, που δείχνει πώς μια θαλάσσια χελώνα μπορεί εύκολα να λύσει το πρόβλημα που δημιουργείται όταν σε μια παραλία έχουν μαζευτεί πολλές μέδουσες.

Όπως σημειώνουν οι υπεύθυνοι, «η παρατήρησή μας αυτή δείχνει την καθοριστική σημασία της θαλάσσιας χελώνας στην ισορροπία του οικοσυστήματος και τα οφέλη της στον έλεγχο του υπερπληθυσμού του είδους αυτού».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η συμπαθέστατη χελώνα βρίσκεται στην παραλία της Αγίας Άννας εδώ και οκτώ χρόνια. Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος, ο Μάριος είναι έτοιμος να κάνει τη δουλειά του αν χρειαστεί!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.