Νεκρή θαλάσσια χελώνα βρέθηκε στη Νάξο – Δέχθηκε μαχαιριά στον λαιμό

Η ανάρτηση του Συλλόγου Προστασίας Άγριας Ζωής Νάξου

Νεκρή θαλάσσια χελώνα βρέθηκε στη Νάξο – Δέχθηκε μαχαιριά στον λαιμό

Νεκρή στον βυθό του φάρου, στην τοποθεσία «Φρουρό», έξω από τη χώρα της Νάξου εντοπίστηκε θαλάσσια χελώνα.

Εθελοντές ενημερώθηκαν σχετικά από δύτες, χθες το απόγευμα ενώ για το περιστατικό έχει ενημερωθεί και το Λιμεναρχείο Νάξου. Να σημειωθεί ότι από τις φωτογραφίες φαίνεται πως το άτυχο ζώο δέχθηκε μαχαιριά στον λαιμό.

Ο Σύλλογος Προστασίας Άγριας Ζωής Νάξου αναφέρει σε ανάρτησή του: «Κάποιοι επιμένουν ότι η δολοφονία των θαλασσίων χελωνών είναι η λύση στα προβλήματά τους».

Η ανάρτηση του Συλλόγου Προστασίας Άγριας Ζωής Νάξου:

«Στην Νάξο κάποιοι επιμένουν ότι η δολοφονία των θαλασσίων χελωνών είναι η λύση στα προβλήματά τους…

Χθες το απόγευμα ενημερωθήκαμε από δύτες του Blue Fin Divers Naxos diving center, ότι στον βυθό του φάρου έξω από την Χώρα της Νάξου “Φρουρό” βρίσκεται μια νεκρή θαλάσσια χελώνα.

Από τις φωτογραφίες είναι ξεκάθαρο ότι το άτυχο αυτό πλάσμα έχει δεχθεί μαχαιριά στο λαιμό πρόσφατα.

Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από την διάσωση των δυο χελωνών από δίχτυ, αλλά δυστυχώς η συγκεκριμένη δεν είχε την ίδια τύχη. Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί το Λιμεναρχείο Νάξου». anartisi

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.