ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Οι τέσσερις παραλίες της Αττικής που είναι ιδανικές για όλη την οικογένεια

Εσύ σε ποια θα επιλέξεις να κάνεις το μπάνιο σου;

Οι τέσσερις παραλίες της Αττικής που είναι ιδανικές για όλη την οικογένεια

Ο Ιούνιος είναι εδώ και παρόλο τις τελευταίες ημέρες που ο καιρός είναι άστατος, τα καλοκαιρινά μπάνια θα ξεκινήσουν αρκετά σύντομα, με μικρούς και μεγάλους να αναζητούν κοντινούς προορισμούς.

Μάλιστα, οι παραλίες της Αττικής είναι πολύ περισσότερες από αυτό που νομίζεις, αρκεί να ξέρεις τι ψάχνεις και πού δεν θα ήθελες να καταλήξεις.

Η πίστα δυσκολίας μεγαλώνει όταν έχεις παιδιά και θέλεις να περάσεις την Κυριακή σου σε μία παραλία, που να μην έχει φτιαχτεί μόνο για ζευγάρια ή μοναχικούς τύπους.

Αν είσαι σε φάση αναζήτησης, σου βρήκαμε μερικές παραλίες της Αττικής που δεν απαγορεύεται το μπάνιο και είναι ό,τι πρέπει (και) για μικρές ηλικίες.

Σχοινιάς

Ε νομίζω ότι αποτελεί κλασική αξία και όλοι ξέρουν ότι πρόκειται για την πιο οικογενειακή παραλία της Αττικής. Όλοι έχουμε πάει στον Σχοινιά με τους γονείς μου, γιατί είναι μεγάλη σε έκταση, έχει θαλάσσια σπορ και δραστηριότητες, ταβέρνες και όλα όσα χρειάζεσαι όταν έχεις μαζί παιδιά.

Θυμάρι

Δημοφιλής προτίμηση των Αθηναίων για μονοήμερες εκδρομές. Λίγο μετά την Παλαιά Φώκαια, με πεντακάθαρα νερά και beach bar σε περίπτωση που χρειαστείτε κάτι.

Ψάθα

Άλλη μία αγαπημένη παραλία που είναι μεγάλη σε έκταση, έχει πολύ ωραία νερά και κόσμο, αλλά όχι τόσο ώστε να συνωστίζεσαι. Εξαιρετική επιλογή για οικογένειες.

Χάρακας

Γνωστός και ως ΚΑΠΕ, μία παραλία στη λεωφόρο Σουνίου, σχετικά μικρή σε μέγεθος αλλά με αρκετές επιλογές για να πιεις τον καφέ σου ή να φας κάπου κοντά μετά το μπάνιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.