ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Πέπλο» ομίχλης κάλυψε τη Θεσσαλονίκη, τη Λαμία και τα Τρίκαλα (φώτο-βίντεο)

Απόκοσμες εικόνες αντίκρισαν οι κάτοικοι των πόλεων

«Πέπλο» ομίχλης κάλυψε τη Θεσσαλονίκη, τη Λαμία και τα Τρίκαλα (φώτο-βίντεο)

Το πρωί της Κυριακής, οι κάτοικοι της ανατολικής Θεσσαλονίκης και οι οδηγοί που διασχίζουν δρόμους ανατολικά της Τούμπας, βρέθηκαν μπροστά σε ένα απόκοσμο θέαμα εξαιτίας της πυκνής ομίχλης.

Ιδιαίτερα περιορισμένη ήταν η ορατότητα των οδηγών στην ανατολική Θεσσαλονίκη, από το ύψος της Τούμπας και ιδιαίτερα στην περιοχή της Καρδίας, η οποία όπως διακρίνεται και στις φωτογραφίες του GR Times μοιάζει τοπίο στην…ομίχλη!

Προς τα δυτικά της πόλης ωστόσο επικρατεί ηλιοφάνεια, χωρίς κανένα πρόβλημα στην κίνηση των αυτοκινήτων. Omixli_Thes

Λαμία

Ομίχλη απλώθηκε και πάνω από τη Λαμία εξαφανίζοντας… την πόλη.

Η πυκνή ομίχλη χρειάστηκε μόλις λίγα λεπτά το πρωί της Κυριακής για να σκεπάσει την πόλη και όλη την κοιλάδα του Σπερχειού.

To Κάστρο δεν φαινόταν ούτε και αν ήσουν σχετικά κοντά!

Ομίχλη στον «Μύλο των Ξωτικών»

Ένα παχύ πέπλο ομίχλης είχε σκεπάσει όχι μόνο την πόλη, αλλά και ολόκληρο το νομό Τρικάλων από το βράδυ της Παρασκευής.

Οι εικόνες που καταγράφηκαν είναι όμορφες και μοναδικές, ειδικά στο πάρκο του «Μύλου των Ξωτικών». Trikala4 Trikala1

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
Trikala2
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.