Τρία μωρά χελωνάκια στην Ταϊλάνδη φαίνονται ευτυχισμένα με το γεύμα τους. Όπως βλέπετε στο παρακάτω βίντεο, τρώνε μέδουσες, ώστε να μπορέσουν να δυναμώσουν και να επιστρέψουν στη θάλασσα.

«Αυτές οι τρεις μικρές δερματοχελώνες χωρίστηκαν από τα περίπου 400 αδερφάκια τους γιατί έχουν προβλήματα υγείας. Θα τις περιποιηθούμε, μέχρι να είναι αρκετά δυνατές για να ζήσουν από μόνες τους», ανέφερε ένας από τους εργαζόμενους στο κέντρο προστασίας θαλάσσιας ζωής.

Τα τρία μωρά χελωνάκια ονομάστηκαν Νουν, Τζέιν και Μπόου. Στο βίντεο που ακολουθεί οι τρεις θαλάσσιες χελωνίτσες φαίνονται να βουτούν χαρούμενες, περικυκλωμένες από το υποβρύχιο γεύμα τους.

Όταν το ένα μικρό αρχίζει να τρώει, ακολουθούν και τα άλλα δύο και προσπαθούν να καταπιούν κι αυτά μερικές μέδουσες.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι δερματοχελώνες κυρίως τρέφονται με τσούχτρες και μέδουσες κι αυτός είναι ο λόγος που έλκονται από πλαστικές σακούλες, που μοιάζουν με τα «γυαλιά» που βρίσκονται μέσα στις θάλασσες κι αποτελούν τη βασική διατροφή τους.

Τα μωρά χελωνάκια θα δεχτούν τις περιποιήσεις του ενυδρείου στην Ταϊλάνδη, μέχρι να μεγαλώσουν αρκετά για να μπορούν να επιστρέψουν στον ωκεανό.

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=7&v=pLnN8QRKoNI&feature=emb_title