ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αργεντινή: Ψαράς έπιασε σαλάχι 250 κιλών (βίντεο)

Η μάχη με το τεράστιο σαλάχι κράτησε δύο ώρες

Αργεντινή: Ψαράς έπιασε σαλάχι 250 κιλών (βίντεο)

Ένας ψαράς στην Αργεντινή έπιασε τεράστιο σαλάχι, βάρους 250 κιλών, και έγινε viral στο Διαδίκτυο.

Όπως δήλωσε ο ψαράς, η μάχη του με το «τέρας» ήταν εξουθενωτική και διήρκεσε δύο ώρες.

«Έχω πιάσει πολλά μεγάλα ψάρια στη ζωή μου, αλλά αυτό είναι αναμφίβολα το μεγαλύτερο» δήλωσε ο Andrés Wilchen, 42 ετών, στον Jam Press για τη ψαριά του, κατά τη διάρκεια βραδινής εξόρμησης στον ποταμό Paraná στις 8 Φεβρουαρίου.

Ο Wilchen, ο οποίος διαμένει στο Oliveros της επαρχίας Santa Fe, είχε ρίξει ένα «αγκίστρι καρχαρία» με δόλωμα σε ένα τμήμα του ποταμού μεταξύ των πόλεων Fray Luis Beltrán και San Lorenzo.

Παρά το γεγονός ότι ψάρευε όλη του τη ζωή στην υδάτινη αυτή διαδρομή, δεν θα μπορούσε ποτέ να προβλέψει τι θα συνέβαινε στη συνέχεια. Ξαφνικά, ο Αργεντινός δέχθηκε δάγκωμα από ένα βραχύουρο ποταμοτσικνίδωμα, ένα τεράστιο ψάρι που κατοικεί σε γλυκά νερά σε όλη τη Νότια Αμερική.

Η μάχη με το τεράστιο σαλάχι

Το συγκεκριμένο σαλάχι είναι περισσότερο αναγνωρίσιμο για τη κοντή ουρά του που μοιάζει με ρόπαλο, και είναι καλυμμένη με αγκάθια με ένα δηλητηριώδες κεντρί στην άκρη. Παρουσιάστηκε στην επιτυχημένη εκπομπή του Animal Planet «River Monsters», στην οποία το θηρίο εμπλέκεται σε μια θανατηφόρα επίθεση εναντίον ενός νεαρού κοριτσιού.

«Ήμουν έτοιμος να τα παρατήσω λόγω εξάντλησης», αναφώνησε ο Wilchen. «Είχε τεράστια δύναμη και χτυπιόταν στον πυθμένα του ποταμού», συμπλήρωσε.

Πρόσθεσε ότι το θηρίο ήταν τόσο δυνατό που θα μπορούσε να τους παρασύρει, «αν η βάρκα δεν ήταν αγκυροβολημένη». Το σαλάχι ήταν κρυμμένο στην κοίτη του ποταμού, σε βάθος περίπου 36 μέτρων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.