Έκαναν την ψαριά της ζωής τους στα Χανιά – Έπιασαν… καρχαρία 200 κιλών!

Χρειάστηκαν δύο ώρες μέχρι να καταφέρουν, οι δύο ψαράδες, να ανεβάσουν το θήραμα τους στην επιφάνεια

Έκαναν την ψαριά της ζωής τους στα Χανιά – Έπιασαν… καρχαρία 200 κιλών!

Έναν καρχαρία τύπου σαπουνά έπιασε στο αγκίστρι του ένας ερασιτέχνης ψαράς από τα Χανιά.

Ο Χρήστος Μαντινάκης που είχε πάει για ψάρεμα ανοιχτά από την Γραμβούσα με το φουσκωτό σκάφος του, ξαφνιάστηκε όταν κατάλαβε ότι στο αγκίστρι του έχει πιαστεί κάτι μεγάλο.

karxa0

Χρειάστηκαν δύο ώρες μαζί με τον φίλο του, που είχαν πάει μαζί για ψάρεμα, μέχρι να καταφέρουν να ανεβάσουν το θήραμα τους στην επιφάνεια. Όταν οι δύο φίλοι είδαν ότι επρόκειτο για καρχαρία, ο σαπουνάς ήταν ήδη εξαντλημένος καθώς είχε στο στόμα του περισσότερα από 20 αγκίστρια και κομμάτια από ανοξείδωτο σύρμα και όπως είπαν οι δύο ψαράδες που γνωρίζουν πως ο πληθυσμός του συγκεκριμένου είδους μειώνεται επικίνδυνα, οι δυνατότητες να επιβιώσει ακόμα και αν έκοβαν την πετονιά ήταν ελάχιστες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα πριν από δύο χρόνια ο Χρήστος Μαντινάκης είχε πιάσει και πάλι έναν καρχαρία στα νερά των Χανίων αλλά τον ελευθέρωσε. Ο καρχαρίας που πιάστηκε σε βάθος 500 μέτρων με αγκίστρια ζύγιζε περίπου 200 κιλά, ενώ στη συγκεκριμένη περιοχή ανοιχτά της Γραμβούσας στο παρελθόν έχουν αλιευθεί και άλλα καρχαριοειδή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.