ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Εύβοια: Iδιοκτήτης ψαροταβέρνας έπιασε καλαμάρι «γίγας» με βάρος 15 κιλά (φωτο) 

O ιδιοκτήτης της ψαροταβέρνας εξήγησε πως «τα συγκεκριμένα καλαμάρια βγαίνουν κατά καιρούς στα ρηχά»

Εύβοια: Iδιοκτήτης ψαροταβέρνας έπιασε καλαμάρι «γίγας» με βάρος 15 κιλά (φωτο) 

Ένας ιδιοκτήτης ψαροταβέρνας στην Εύβοια έπιασε ένα τεράστιο καλαμάρι. 

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το καλαμάρι «γίγας» που έπιασε ο κ. Αντώνης Κουτέλος άφησε άφωνους τους κάτοικους αλλά και τους επισκέπτες στην παραλία της Πλατάνας στην Κύμη όταν το αντίκρισαν.

Μιλώντας στο τοπικό μέσο, ο ιδιοκτήτης της ψαροταβέρνας εξήγησε πως «τα συγκεκριμένα καλαμάρια βγαίνουν κατά καιρούς στα ρηχά».

«Πριν από λίγες ημέρες το συγκεκριμένο ήταν στην παραλία της Πλατάνας, εκεί κατάφερα να το πιάσω, ζυγίζει 15 κιλά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.