ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Καβάλα: Περίεργο φαινόμενο μετά το ισχυρό μπουρίνι – Κοπάδια ψάρια πήδηξαν στη στεριά! (βίντεο)

Όσοι βρίσκονταν τα ξημερώματα της Τρίτης στο λιμάνι της Καβάλας έτριβαν τα μάτια τους με αυτό που έβλεπαν!

Καβάλα: Περίεργο φαινόμενο μετά το ισχυρό μπουρίνι – Κοπάδια ψάρια πήδηξαν στη στεριά! (βίντεο)

Το περίεργο φαινόμενο σημειώθηκε λίγη ώρα μετά το ισχυρό μπουρίνι. Κοπάδια από φρίσσες (σαρδελομάνες) άρχισαν να πηδάνε από το νερό και να βγαίνουν στις εξέδρες του λιμανιού.

Οι ψαράδες λένε ότι οι σαρδελομάνες αναπαράγονται Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο και κινούνται σε κοπάδια, την ημέρα σε βάθη που φτάνουν έως και τα 350 μέτρα, ενώ τη νύχτα ανεβαίνουν στην επιφάνεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μια απλή εξήγηση για το φαινόμενο ήταν ότι λόγω του μπουρινιού προσπαθώντας να γλιτώσουν από μεγαλύτερα ψάρια που το βράδυ κυνηγάνε, έχασαν την αίσθηση του βάθους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.