ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πήλιο:Ψαράδες αλίευσαν… αγριογούρουνο (φωτό)

Οι εικόνες από το σημείο κάνουν το γύρο του διαδικτύου

Πήλιο:Ψαράδες αλίευσαν… αγριογούρουνο (φωτό)

Με ένα πρωτόγνωρο θέαμα ήρθαν αντιμέτωποι ψαράδες στο Πήλιο οι οποίοι αλίευσαν… ένα αγριογούρουνο.

Το αγριογούρουνο στο Πήλιο προσπάθησε να περάσει από ένα σημείο της ξηράς σε άλλο από τη θάλασσα. Δεν τα κατάφερε με τα ρεύματα να παρασύρουν το ζώο στα ανοιχτά. Ερασιτέχνες ψαράδες που εκείνη την ώρα είχαν ανοιχτεί το είδαν και μετά την αρχική έκπληξη κατάφεραν να πλησιάσουν. Το αγριογούρουνο όμως ήταν ήδη νεκρό.

Το εξαιρετικά σπάνιο περιστατικό έλαβε χώρα το μεσημέρι του Σαββάτου στο Πήλιο, στην περιοχή της Μηλίνας.

Ομάδα ερασιτεχνών ψαράδων πάνω σε βάρκα είδαν ένα… αγριογούρουνο να επιχειρεί να περάσει από το ένα σημείο της ξηράς σε άλλο κολυμπώντας, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει με αποτέλεσμα να πνιγεί.

Επιχείρησαν να το προσεγγίσουν και τελικά το μετέφεραν στην στεριά με τη βάρκα τους. Ήταν ήδη νεκρό και ειδοποίησαν τους άντρες του λιμενικού. Δείτε τις εικόνες του onlarissa.gr, από το σημείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.