ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων: «Δεν τίθεται θέμα καταλληλότητας των υδάτων για αλίευση στον Παγασητικό»

Το πρόβλημα είναι ότι οι αλιείς αντιμετωπίζουν εμπόδια λόγω φερτών υλικών που εμποδίζουν τη δραστηριότητα

Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων: «Δεν τίθεται θέμα καταλληλότητας των υδάτων για αλίευση στον Παγασητικό»

Ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σταύρος Κελέτσης κατά την ενημέρωση από το Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων στη Λάρισα, ανέφερε ότι δεν τίθεται ζήτημα καταλληλότητας των νερών του Παγασητικού για αλίευση.

«Το πρόβλημα στην περιοχή είναι ότι οι αλιείς αντιμετωπίζουν εμπόδια στο να χρησιμοποιήσουν εργαλεία και εξαρτήματα για την αλίευση στην περιοχή, λόγω φερτών υλικών -δέντρα και ξύλα- που εμποδίζουν τη δραστηριότητα, πάντως σε καμία περίπτωση δεν τίθεται ζήτημα καταλληλότητας των νερών».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, δήλωσε ότι εξετάζονται όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία για την στήριξή τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.