Αχ, βρε Κίμπερλι, τη ζωή σου να΄χα! Λούσα, βόλτες, μπουζούκια και μερικά εκατομμύρια ιθαγενείς στα πόδια σου...

Πτώση βράχων στο 48ο χιλιόμετρο της λεωφόρου Αθηνών-Σουνίου εξαιτίας της σφοδρής κακοκαιρίας (φωτο)

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός από τα βράχια που έπεσαν

Πτώση βράχων στο 48ο χιλιόμετρο της λεωφόρου Αθηνών-Σουνίου εξαιτίας της σφοδρής κακοκαιρίας (φωτο)

Πτώση βράχων σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου (06/12), στο 48ο χιλιόμετρο της λεωφόρου Αθηνών-Σουνίου, στο ρεύμα προς Ανάβυσσο.

Το περιστατικό σημειώθηκε λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να κλείσει η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός από τα βράχια που έπεσαν.

Συνεργεία του Δήμου έσπευσαν στο σημείο για να καθαρίσουν τον δρόμο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.