ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σάλος στη Θεσσαλονίκη: Άντρας βγήκε βόλτα με μία κουκουβάγια στο χέρι

Ο άντρας είχε το πτηνό δεμένο με αλυσίδα

Σάλος στη Θεσσαλονίκη: Άντρας βγήκε βόλτα με μία κουκουβάγια στο χέρι

Σφοδρές αντιδράσεις στα social media ξέσπασαν, όταν έγινε γνωστό ότι ένας άντρας περιφερόταν στον Λευκό Πύργο Θεσσαλονίκης, κρατώντας στο χέρι μία κουκουβάγια “τυτώ“.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, ο άντρας είχε το πτηνό  δεμένο με αλυσίδα.

Τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πήραν φωτιά, καθώς κάποιος δεν μπορεί να περιφέρει έτσι ένα νυχτόβιο αρπακτικό, ενώ απαιτείται ειδική άδεια και να το έχει προμηθευτεί κανείς είτε από εκτροφέα είτε από το εξωτερικό. Οι φιλοζωικές οργανώσεις ήδη ψάχνουν ποιος μπορεί να είναι ο κάτοχος του πτηνού, ενώ έχει γίνει και καταγγελία στο Α.Τ του Λευκού Πύργου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η τυτώ δεν είναι κουκουβάγια με την αυστηρή έννοια του όρου αλλά αποτελεί ένα ιδιαίτερο γλαυκόμορφο πτηνό που ανήκει στην ομάδα των πεπλόγλαυκων. Έχει ευρύτατη εξάπλωση σε όλες τις ηπείρους, ενώ στην Ελλάδα την συναντάς σε αγρούς και άλλες ανοικτές περιοχές με διάσπαρτα δένδρα, αγροικίες και παλαιά κτήρια, στάβλους, αχυρώνες και ερείπια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.