Σούδα: Εντυπωσιακό βίντεο από την ομίχλη που “σκέπασε” τα Χανιά (βιντεο)

«Ακούγαμε τα πλοία αλλά δεν τα βλέπαμε»

Σούδα: Εντυπωσιακό βίντεο από την ομίχλη που “σκέπασε” τα Χανιά (βιντεο)

Μεγάλα προβλήματα την άφιξη των πλοίων στο λιμάνι της Σούδας εντοπίστηκαν χθες, λόγω της πυκνής ομίχλης που σκέπασε την πόλη των Χανίων. 

Τα προβλήματα αποτυπώνονται και στο εντυπωσιακό βίντεο, που καταγράφει τις αφίξεις των πλοίων της πρωινές ώρες της Τετάρτης και η ορατότητα περιορισμένη.

Ο Κώστας Φραγκοστεφανάκης, που δημοσίευσε και το βίντεο, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η ομίχλη ήταν τόσο πυκνή στο λιμάνι της Σούδας που ακούγαμε τα πλοία αλλά δεν τα βλέπαμε. Είχαν μπει ήδη στο λιμάνι και σφύριζαν καθώς πλησίαζαν το ένα το άλλο. Ήταν σχεδόν δίπλα μας ακούγαμε τις μηχανές αλλά άργησαν πολύ να φανούν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ήταν δύσκολο το να προσεγγίσουν με ασφάλεια το λιμάνι λόγο της πυκνής ομίχλης. Με την εξωτερική βοήθεια από ξηράς μπόρεσε μετά από αρκετή ώρα να δέσει πρώτο το KYDON PALACE και μετά από 35 λεπτά περίπου να δέσει και το BLUE GALAXY».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.