ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τα καλοκαιρινά φρούτα και λαχανικά που μπορεί να φάει ο σκύλος σας

Εάν παρατηρήσετε πως κάποια από τα αυτά αναστατώσει το στομάχι του, μην του ξαναδώσετε

Τα καλοκαιρινά φρούτα και λαχανικά που μπορεί να φάει ο σκύλος σας

Θα πρέπει να γίνει γνωστό πως σκύλος μας μπορεί να τρώει αρκετά από τα φρούτα και λαχανικά του καλοκαιριού.

Ωστόσο η πλειοψηφία της επιστημονικής κοινότητας υποστηρίζει πως δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την βασική διατροφή του.

Ο σκύλος μπορεί να είναι παμφάγο και όχι σαρκοφάγο αλλά έχει ανάγκη στην διατροφή του και το κρέας.

Τα καλοκαιρινά φρούτα και λαχανικά που μπορεί να τρώει ο σκύλος μας είναι:

Καρπούζι – Εξαιρετικό δροσιστικό! Πρέπει όμως να αφαιρέσετε τα κουκούτσια και τη φλούδα.

Πεπόνι – Είναι πλούσιο σε βιταμίνη Α, B complex και C.

Πράσινα φασόλια – Είναι πλούσια σε βιταμίνη K και C. Μπορείτε να τα κόψετε σε μικρά κομματάκια και αφού τα καταψύξετε, να τα του τα δίνετε για λιχουδιές.

Σπανάκι – Τα φύλλα του είναι πλούσια σε βιταμίνες A, C, B και K. Μπορεί να βοηθήσει σκύλους με στομαχικά προβλήματα μιας και περιέχει πολλές φυτικές ίνες.

Προσοχή! Η μεγάλη ποσότητα λαχανικών μπορεί να αναστατώσει το στομάχι του. Εάν παρατηρήσετε πως κάποια από τα παραπάνω φρούτα ή λαχανικά αναστατώσει το στομάχι του σκύλου σας, μην του ξαναδώσετε. Κάθε σκύλος είναι διαφορετικός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.