ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θεσσαλονίκη – Μητέρα 39χρονης που τη δάγκωσε οχιά: «Είναι εθελόντρια όχι ερπετολόγος»

«Προς το παρόν ξέρουμε ότι δεν έχει επιδείνωση από την αρχική κατάσταση και είμαστε σε αναμονή»

Θεσσαλονίκη – Μητέρα 39χρονης που τη δάγκωσε οχιά: «Είναι εθελόντρια όχι ερπετολόγος»

Εξακολουθεί να νοσηλεύεται η 39χρονη γυναίκα που την δάγκωσε οχιά σε σχολείο της Θεσσαλονίκης, κατά την προσπάθειά της να απομακρύνει το φίδι από το 30ο Γυμνάσιο.

Η μητέρα της 39χρονης, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, διευκρίνισε πως δεν ευσταθεί ο όρος «ερπετολόγος» που αποδίδεται τις τελευταίες ημέρες στην 39χρονη κόρη της, ασχολείται απλώς με τον εθελοντισμό εδώ και πολλά χρόνια.

Ανέφερε συγκεκριμένα τα εξής: «Προς το παρόν ξέρουμε ότι δεν έχει επιδείνωση από την αρχική κατάσταση και είμαστε σε αναμονή. Είναι εθελόντρια πολλά χρόνια κι ασχολείται με τους εθελοντισμούς πολλά χρόνια. Από καθαρισμούς ακτών, από καθαρισμό σε δάση, από ζώα αδέσποτα στον “αδέσποτο πλανήτη”, μαζεύει ζώα και τους κάνει στειρώσεις» είπε αρχικά η μητέρα της 39χρονης.

Και συνέχισε, υποστηρίζοντας ότι η 39χρονη δεν είναι ερπετολόγος, αλλά εθελόντρια.

«Έχει ξανακάνει απεγκλωβισμό. Τώρα το να είσαι έμπειρος κι αυτό που ακούστηκε ή που γράφεται ότι είναι ερπετολόγος, δεν έχει καμία σχέση ούτε έχει δηλώσει ποτέ ερπετολόγος» ξεκαθάρισε η μητέρα της, η οποία επεσήμανε ότι επειδή η κόρη της βρισκόταν σε διαδικασία μετακόμισης, πήρε μόνο το ένα γάντι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.