ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Το μεγαλείο των ζώων: Ελέφαντας σώζει αντιλόπη από πνιγμό (βίντεο)

Έχουν γίνει έκτοτε κάτι σαν τοπικοί ήρωες για την πράξη τους.

Το μεγαλείο των ζώων: Ελέφαντας σώζει αντιλόπη από πνιγμό (βίντεο)

Βίντεο κατέγραψε την στιγμή που ένας ελέφαντας σε ζωολογικό κήπο ειδοποιεί πανικόβλητος για βοήθεια, βλέποντας μια αντιλόπη να πνίγεται στο νερό.

Η Trompita, ένας 61χρονος θηλυκός ασιατικός ελέφαντας που φιλοξενείται στον ζωολογικό κήπο της Γουατεμάλα, σήμανε συναγερμό όταν αντιλήφθηκε πως μια αντιλόπη κινδύνευε να πνιγεί, έχοντας πέσει στο νερό.

Σε βίντεο που τράβηξε μια επισκέπτρια, φαίνεται ο θηλυκός ελέφαντας να φωνάζει και κουνά την προβοσκίδα της, προς την κατεύθυνση της αντιλόπης.

Τις απελπισμένες κινήσεις της Trompita είδε ο Ρομέο Λόπεζ, ένας υπάλληλος του ζωολογικού κήπου, που έσπευσε τρέχοντας και βούτηξε στο νερό, βγάζοντας μετά από λίγο ασφαλή έξω την αντιλόπη.

Ο Ρομέο Λόπεζ με την Trompita, που σημαίνει τρομπέτα στα ισπανικά, έχουν γίνει έκτοτε κάτι σαν τοπικοί ήρωες για την πράξη τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.