«Τρελάθηκε» ο καιρός: Αυγουστιάτικη καταιγίδα & χαλάζι στη Μακεδονία – «Σκοτείνιασε» η Θεσσαλονίκη (βίντεο)

Στην υπόλοιπη Ελλάδα επικράτησε ζέστη με νότιους ανέμους, που επανέφεραν τις μέδουσες σε νησιά των Κυκλάδων

«Τρελάθηκε» ο καιρός: Αυγουστιάτικη καταιγίδα & χαλάζι στη Μακεδονία – «Σκοτείνιασε» η Θεσσαλονίκη (βίντεο)

Τι κι αν είμαστε στα μέσα Αυγούστου, σφοδρή κακοκαιρία έπληξε την Κεντρική Μακεδονία, με πολύ ισχυρούς ανέμους, έντονη βροχόπτωση και χαλάζι, την ώρα που στην υπόλοιπη Ελλάδα επικράτησε ζέστη με νότιους ανέμους, που επανέφεραν τις μέδουσες σε νησιά των Κυκλάδων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μεγάλης έντασης θύελλα, καταρρακτώδης βροχή, αλλά και χαλάζι σάρωσαν περιοχές στην Ημαθία και την Πέλλα.

Καταιγίδα έπληξε και περιοχές του Κιλκίς, ενώ «σκοτείνιασε» ο ουρανός και στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Στη Νάουσα Ημαθίας, μάλιστα, έπεσε… αυγουστιάτικο χαλάζι, ενώ ο τόπος «σείστηκε» και από τους ισχυρούς ανέμους.

Tην ίδια στιγμή, σε περιοχές όπως η Καλαμάτα ο καιρός ήταν απολύτως καλοκαιρινός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.