ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Βουλγαρία: Θανατώνει 25.000 ορτύκια λόγω της γρίπης των πτηνών με στόχο την μείωση των κρουσμάτων

Το ξέσπασμα της γρίπης των πτηνών ξεκίνησε σε φάρμα στην Etropole σχεδόν 80 χλμ μακριά από τη Σόφια

Βουλγαρία: Θανατώνει 25.000 ορτύκια λόγω της γρίπης των πτηνών με στόχο την μείωση των κρουσμάτων

Τη θανάτωση σχεδόν 25.000 ορτυκιών θα ξεκινήσει η Βουλγαρία  και θα καταστρέψει τα αβγά τους σε βιομηχανική φάρμα κοντά στη Σόφια μετά τον εντοπισμό εξαιρετικά μολυσματικού στελέχους της γρίπης των πτηνών και με στόχο την μείωση των κρουσμάτων.

Όπως ανακοίνωσαν σήμερα οι αρχές στη Βουλγαρία για την ασφάλεια των τροφίμων, το ξέσπασμα της γρίπης των πτηνών ξεκίνησε σε φάρμα στην Etropole, σχεδόν 80 χλμ μακριά από τη Σόφια.

Το στέλεχος εντοπίστηκε μετά από αναφορές για υψηλά ποσοστά θνησιμότητας σε πτηνά, όπως ανακοίνωσε η αρχή ασφαλείας τροφίμων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κίνδυνος μετάδοσης της γρίπης των πτηνών σε ανθρώπους θεωρείται χαμηλή, αλλά ξεσπάσματα της γρίπης των πτηνών σε φάρμες στο παρελθόν έχουν οδηγήσει σε προγράμματα θανάτωσης με σκοπό να περιοριστεί το ξέσπασμα της μολυσματικής ασθένειας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.