ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Active Member: «Δεν αξίζει σε κανέναν αυτό που σχεδιάζουν – Παραμείνετε άνθρωποι και θα φωτίσει αυτός ο κόσμος»

Active Member: «Δεν αξίζει σε κανέναν αυτό που σχεδιάζουν – Παραμείνετε άνθρωποι και θα φωτίσει αυτός ο κόσμος»

Λίγες ώρες μετά το διάγγελμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη το συγκρότημα Active Member έκανε ένα «μπαράζ» δημοσιεύσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το συγκρότημα εξέφρασε την αντίθεση του στα μέτρα διχασμού που ανακοίνωσε η κυβέρνηση.

Όσα έγραψε:

«Λοιπόν αδέλφια σας ξεκαθαρίζω κάτι.

Είμαι και θα παραμείνω ανεμβολίαστος. Όχι για λόγους υγειονομικούς αλλά για λόγους αρχών. Με λίγα λόγια (μιας και τα πολλά τα κρατάω για τα τραγούδια μας), από τους εξουσιαστές δε θα δεχόμουν ούτε νερό στην έρημο.

Από εκεί και πέρα θεωρώ το δικαίωμα της επιλογής ιερό και μπορώ να ζήσω με όσους κάνουν διαφορετικές επιλογές από εμένα. Σας συμβουλεύω λοιπόν, αν μου επιτρέπετε, να μη πασχίζετε να αποδομήσετε επιστημονικά την πανδημίας τους (εκτός και αν το κατέχετε), αλλά να αγωνιστείτε για τις αρχές σας. Μην υποκύψετε στο μετανθρωπισμό και να θυμάστε ότι ο εχθρός έχει ατζέντα.

Οργανωθείτε φτιάξτε κοινότητες και σώστε κι όσους παραχωρητές ζούνε σε πλάνη. Δεν αξίζει σε κανέναν αυτό που σχεδιάζουν, παραμείνετε άνθρωποι και θα φωτίσει αυτός ο κόσμος. Το χρωστάμε στα παιδιά και στα παιδιά που υπήρξαμε κάποτε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.