Εδώ που φτάσαμε ή τα μπλόκα θα «σπάσουν» ή η κυβέρνηση…

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε μιλάει για το πως γυρίστηκε το Rock IV – «Παραλίγο να με σκοτώσει ο Λούντγκρεν»

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε μιλάει για το πως γυρίστηκε το Rock IV – «Παραλίγο να με σκοτώσει ο Λούντγκρεν»

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε φοβόταν ότι θα πέθαινε και θα πήγαινε στον παράδεισο, μετά από μία σκηνή μάχης με τον χαρακτήρα Ιβάν Ντράγκο, τον οποίο υποδυόταν ο Σουηδός ηθοποιός Ντολφ Λούντγκρεν. Όπως εξομολογήθηκε, έμεινε στη ΜΕΘ για τέσσερις ημέρες.

Οι ηθοποιοί πρωταγωνίστησαν ως αντίπαλοι πυγμάχοι στην τέταρτη ταινία της σειράς «Rocky», η οποία κυκλοφόρησε το 1985. Ο Σταλόνε αναφέρθηκε στα γυρίσματα της σκηνής του αθλητικού δράματος, στο πρόσφατο βίντεο του καναλιού του στο YouTube, «The Making of Rocky vs. Drago».

«Το πρώτο πράγμα που γυρίσαμε ήταν η είσοδός μου, η είσοδός του και οι εισαγωγές. Μετά από τραυματισμό πραγματικά κατά τη διάρκεια του αγώνα και έπρεπε να μεταφερθεί στην εντατική στην Καλιφόρνια από τον Καναδά» δήλωσε ο Σιλβέστερ Σταλόνε .

Έπειτα, ο 75χρονος ηθοποιός υποστήριξε: «Λοιπόν, με κονιορτοποίησε. Και δεν το ένιωσα εκείνη τη στιγμή, αλλά αργότερα το βράδυ και η καρδιά μου άρχισε να φουσκώνει. Η αρτηριακή μου πίεση ανέβηκε στο 260 και μιλούσα με αγγέλους. Ήμουν στην εντατική, περιτριγυρισμένος από καλόγριες, και μετά από αυτό, έπρεπε να επιστρέψω και να τελειώσω τον αγώνα».

Ο Ιταλοαμερικανός καλλιτέχνης εξήγησε ότι έμεινε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για τέσσερις ημέρες. Μετά από λίγο γύρισε την υπόλοιπη σκηνή της τελευταίας μάχης, προσθέτοντας ότι το σφοδρό χτύπημα από τον Ντολφ Λούντγκρεν στο στήθος του είναι «αυτό που υπάρχει στην αρχική ταινία» .

Για τον εορτασμό της επετείου της ταινίας, ένα σκηνικό κομμάτι του « Rocky 4 » θα βγει στους κινηματογράφους μόνο για μία ημέρα, στις 11 Νοεμβρίου. Τα αναμνηστικά « Rocky » του Σιλβέστερ Σταλόνε πρόκειται να βγουν σε δημοπρασία τον Δεκέμβριο.

Τα κόκκινα γάντια του μποξ από το «Rocky 3» μαζί με σχεδόν 500 άλλα στηρίγματα, που έχει χρησιμοποιήσει ο ηθοποιός σε ταινίες σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του, υπολογίζεται ότι θα αποφέρει έως και 1,5 εκατομμύρια δολάρια. Τα γάντια πιθανότατα θα πουληθούν από 10.000 έως 20.000 δολάρια στην εκδήλωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.