ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Επιθέσεις από Σ.Μπιμπίλα και Φ.Κοκκινοπούλου στον Α.Σερβετάλη γιατί είπε «όχι» στους διαχωρισμούς

Επιθέσεις από Σ.Μπιμπίλα και Φ.Κοκκινοπούλου στον Α.Σερβετάλη γιατί είπε «όχι» στους διαχωρισμούς

O Άρης Σερβετάλης, πρωταγωνιστής της θεατρικής παράστασης «Ρινόκερος», αποφάσισε να αποχωρήσει γιατί δεν ήθελε να παίζει μόνο για εμβολιασμένους.

Το παράδειγμα του το ακολούθησε και ο Λάκης Λαζόπουλος, ενώ από την άλλη πλευρά υπάρχουν ηθοποιοί που του έκαναν επίθεση γι’ αυτή την απόφαση του.

Σε δηλώσεις του ο Σπύρος Μπιμπίλας, τόνισε: «Έχω σοκαριστεί με την παραίτηση Σερβετάλη, δεν το περίμενα. Δεν περίμενα ότι κάποιος ηθοποιός θα σταματήσει μια παράσταση, αγνοώντας ότι δουλεύουν κι άλλοι άνθρωποι εκεί».

https://www.youtube.com/watch?time_continue=26&v=7Qy7W5ASwrc&feature=emb_title&ab_channel=PronewsMedia

Και πρόσθεσε: «Το θεωρώ απαράδεκτο. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς ένας άνθρωπος που λέει ότι είναι τόσο μέσα στην πίστη, δεν σκέφτεται ότι οι άλλοι άνθρωποι θα μείνουν χωρίς δουλειά».

«Ο κορωνοϊός έχει φέρει πάρα πολλά προβλήματα στα θέατρα, ήδη άλλο θέατρο έκλεισε επειδή κόλλησαν οι ηθοποιοί και τώρα τους απειλεί ότι θα τους απολύσει», κατέληξε ο ίδιος.

Αλλά και η Φαίη Κοκκινοπούλου έκανε μια οργισμένη ανάρτηση στο Facebook. Αναφερόμενη στον Άρη Σερβετάλη είπε ότι ήταν ο μόνος ανεμβολίαστος στην παράσταση, ενώ τόνισε και τις συνέπειες που θα έχει για άλλους εργαζόμενους στο έργο η αποχώρησή του.

Γράφει συγκεκριμένα η Φαίη Κοκκινοπούλου:

«Δεν μπορώ να μην το σχολιάσω και ας μου γίνουν ριπόρτ και ας κατεβάσουν το προφίλ μου. Αξίζει.
Ο Σερβετάλης (ο μόνος ανεμβολίαστος ανάμεσα σε 20 ανθρώπους που εργάζονται στην παράσταση «Ρινόκερος») αποφάσισε να μην συνεχίσει τις παραστάσεις στο θέατρο Κιβωτός, γιατί δεν θέλει να παίζει μόνο σε εμβολιασμένους.

Η παραγωγή, προς τιμήν της και χίλια μπράβο, του πρότεινε να συνεχίσει τις παραστάσεις μέχρι αρχές Ιανουαρίου και στη συνέχεια η παράσταση να κατέβει, δεσμευόμενη (η παραγωγή) ότι θα πληρώσει τους ηθοποιούς κανονικά μέχρι τη λήξη της θεατρικής σαιζόν! Ο καλοπληρωμένος συνάδερφος αρνήθηκε και πάλι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ηθοποιοί (μεταξύ των οποίων και φίλοι μου)-τεχνικοί- ταξιθέτριες, καθαριστές, ταμίας, θα μείνουν όλοι άνεργοι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.