ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πέθανε σε ηλικία 53 ετών ο ηθοποιός Γ.Χριστοδουλίδης

Πέθανε σε ηλικία 53 ετών ο ηθοποιός Γ.Χριστοδουλίδης

Την τελευταία του πνοή άφησε το Σάββατο σε ηλικία 53 ετών ο Κύπριος μουσικός και ηθοποιός Γιώργος Χριστοδουλίδης.

Σύμφωνα με το philenews.com, ο άτυχος καλλιτέχνης έπασχε από τη νόσο του κινητικού νευρώνα (ALS).

Η είδηση του θανάτου του Χριστοδουλίδη έγινε γνωστή από την Ένωση Κύπριων Ηθοποιών, που έκανε ανάρτηση για την απώλειά του, αλλά και από τον Τάσο Τρύφωνος ο οποίος ήταν φίλος του για πολλά χρόνια.

Ο παρουσιαστής Τάσος Τρύφωνος αναφέρθηκε στη δύσκολη μάχη που έδινε ο Χριστοδουλίδης με το ALS και στην τελευταία φoρά που τον είδε. «Επιλέγω να τον θυμάμαι όπως τον γνώρισα και όπως τον έζησα. Γεμάτος φως και γέλιο» έγραψε συγκινημένος στο Facebook.

Γιώργος Χριστοδουλίδης: Το βιογραφικό του

Ο Γιώργος γεννήθηκε στη Πάφο το 1969 και φοίτησε στη Σχολή Εθνικού Θεάτρου. Συμμαθητές του εκεί ήταν ο Αλκίνοος Ιωαννίδης και ο Τόνυ Δημητρίου.

Έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του σε πολλές ελληνικές και κυπριακές τηλεοπτικές σειρές όπως «Δέκα Μικροί Μήτσοι», «Πάτερ ημών»,» Στον αστερισμό της γραβάτας», «Ροζ Συννεφάκι».

Το 1996 έκανε μαζί με τη Τζένη Μπαλατσινού την εκπομπή «STAR NEWS» στο STAR.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ανέβασε, συνέθεσε και συμμετείχε σε ιδιαίτερα ξεχωριστές μουσικές και θεατρικές παραστάσεις όπως «Καμπαρέ», «Ιγκογκνιτο» , «Γεσθημανή» κ.α.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.