ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Επική αντίδραση Α.Σερβετάλη: Έδωσε… μανταρίνι σε δημοσιογράφο που ήθελε σχόλιο για την αντικατάστασή του (βίντεο)

«Τα άκουσα όσα είπε, καλή του επιτυχία»

Επική αντίδραση Α.Σερβετάλη: Έδωσε… μανταρίνι σε δημοσιογράφο που ήθελε σχόλιο για την αντικατάστασή του (βίντεο)

Δημοσιογράφος ζήτησε από τον Άρη Σερβετάλη σχόλιο για την αντικατάστασή του στην παράσταση «Ρινόκερος» και αυτός… της έδωσε μανταρίνι.

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» συνάντησε τον Αρη Σερβετάλη, μετά από την αποχώρηση του από την παράσταση «Ρινόκερος» επειδή δεν ήθελε να παίζει μόνο για εμβολιασμένους.

Ο Αρης Σερβετάλης δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση, ωστόσο ήταν πολύ ευγενικός και πρόσφερε στη δημοσιογράφος ένα μανταρινί επειδή τον περίμενε για αρκετή ώρα.

Όσον αφορά τις δηλώσεις του Γιάννη Κακλέα, ο Αρης Σερβετάλης ανέφερε: «Τα άκουσα όσα είπε, Καλή του επιτυχία!».

Σημειώνεται ότι ο Γιάννης Κακλέας που σκηνοθετεί την παράσταση Ρινόκερος δήλωσε χτες, μεταξύ άλλων: «Ο Άρης Σερβετάλης είχε πει από την αρχή ότι θα φύγει. Ο Άρης είναι δικό μου παιδί, θα μπορούσε να είχε μείνει αλλά οι αξίες του δεν του το επέτρεψαν, οπότε το αποδεχτήκαμε και συνεχίζουμε. Η ζωή συνεχίζεται. Ουδείς αναντικατάστατος».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.