Eurovision 2022: Αυτοί είναι οι 3 παρουσιαστές που «κλείδωσαν»

Oι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει

Eurovision 2022: Αυτοί είναι οι 3 παρουσιαστές που «κλείδωσαν»

Τρεις μήνες έχουν απομείνει για τον μεγάλο διαγωνισμό τραγουδιού και οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει πυρετωδώς ώστε όλα να είναι τέλεια. Το φετινό φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στο Τορίνο, από τις 10 μέχρι τις 14 Μαΐου και η είδηση έγινε γνωστή κατά την διάρκεια του Φεστιβάλ Ιταλικού Τραγουδιού του Σαν Ρέμο. Ποιοι θα είναι όμως οι παρουσιαστές; Πάμε να τους μάθουμε…

O πρώτος είναι ο Mίκα. Είναι τραγουδιστής με καταγωγή από τον Λίβανο, με μεγάλη καλλιτεχνική παρουσία στην Ιταλία. Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης έρχεται και αρκετά συχνά στη χώρα μας.

Ακόμα ένας άντρας στην παρουσίαση της Eurovision και αυτός είναι Αλεσάντρο Κάτελαν. Είναι ο γνωστότερος εκπρόσωπος της νέας «τηλεοπτικής γενιάς», με καυστικά talk show και ιδιαίτερη… σχέση με τους καλεσμένους του.

Τέλος η γυναίκα της παρέας είναι η Λάουρα. Πρόκειται για την πιο φημισμένη Ιταλίδα τραγουδίστρια παγκοσμίως. Ξεκίνησε την πορεία της πριν από 29 χρόνια και σύμφωνα με την ίδια αγαπά το σούσι, αλλά και το φαγητό της ιδιαίτερης πατρίδας της, τα τορτελίνια.

Στον διαγωνισμό λαμβάνουν μέρος 41 χώρες, οι 36 όμως θα περάσουν από τον ημιτελικό, ενώ oι Big Five δηλαδή η Γαλλία, η Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ισπανία και η Ιταλία (διοργανώτρια χώρα) πάνε κατευθείαν στον τελικό που θα γίνει στις 14 Μάη!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.