ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

16 χρόνια χωρίς τον Νίκο Κούρκουλο – Συγκινεί η φωτογραφία της κόρης του (φωτό)

Ο Νίκος Κούρκουλος έδωσε σκληρή μάχη με τον καρκίνο αλλά την έχασε στις 30 Ιανουαρίου 2007

16 χρόνια χωρίς τον Νίκο Κούρκουλο – Συγκινεί η φωτογραφία της κόρης του (φωτό)

Έχουν περάσει 16 χρόνια από την ημέρα που ο σπουδαίος ηθοποιός, Νίκος Κούρκουλος, έφυγε από τη ζωή. Η κόρη του, Εριέττα Κούρκουλου Λάτση, έκανε μια συγκινητική ανάρτηση.

Ο Νίκος Κούρκουλος έδωσε σκληρή μάχη με τον καρκίνο αλλά την έχασε στις 30 Ιανουαρίου 2007. Η Εριέττα Κούρκουλου και ο αδερφός της Φίλιππος, (από τη σχέση του Νίκου Κούρκουλου με τη Μαριάννα Λάτση) ήταν πολύ μικροί όταν ο πατέρας τους έφυγε από τη ζωή.

Μεσημέρι Δευτέρας, 30 Ιανουαρίου 2023, η Εριέττα Κούρκουλου ανέβασε μια συγκινητική φωτογραφία. Μια φωτογραφία με την ίδια, στην αγκαλιά του μπαμπά της.

«Πάντα και για πάντα» έγραψε μόνο.

«Όσο μικρός και αν είσαι, καταλαβαίνεις ότι κάτι πάει στραβά παρόλο που αυτός ήταν ένας άνθρωπος που ήταν πολύ δυνατός και δεν έδειχνε τον πόνο του.

Το πήγε μέχρι τέλους πολύ γενναία.

Είχαμε φύγει από το σπίτι για έξι μήνες και είχαμε μεταφερθεί στο Λονδίνο για να κάνει τις θεραπείες του.

Οπότε εκεί μπαινοβγαίναμε στα νοσοκομεία και ήταν πλέον πολύ ξεκάθαρο ότι υπάρχει πρόβλημα», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της η Εριέττα Κούρκουλου για τη μάχη που έδωσε ο πατέρας της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.