ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

The “Human Body” Museum – Το ελληνικό μουσείο που σε «ταξιδεύει» στη μαγεία του ανθρώπινου σώματος (φώτο-βίντεο)

The “Human Body” Museum – Το ελληνικό μουσείο που σε «ταξιδεύει» στη μαγεία του ανθρώπινου σώματος (φώτο-βίντεο)

Το The “Human Body” Museum, είναι ένα νέο μουσείο ανθρώπινου σώματος στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης το οποίο είναι επισκέψιμο για όλους τους μαθητές και από τέλη Απριλίου για όλο το κοινό.

Το Μουσείο δεν σταματάει μόνο στην περιήγηση στο σώμα της ζωής. Παράλληλα ο επισκέπτης μπορεί να δει λεπτομερείς πίνακες και ανάγλυφες παραστάσεις που τον πληροφορούν για όσα μπορεί να κάνει για την ενίσχυση του αμυντικού του συστήματος, την ενδυνάμωση της ζωτικότητάς του και την αποτροπή εμφάνισης ασθενειών όπως ο καρκίνος, ο διαβήτης κ.α.

Επίσης στην αίθουσα – κέντρο ενημέρωσης προβάλλεται εκπαιδευτικό υλικό σε σχέση με την ανθρώπινη υγεία, τη διατροφή και την άσκηση προσαρμοσμένο στις επικοινωνιακές ανάγκες κάθε ομάδας (νήπια, παιδιά, εφήβους, ενήλικες) Εκτενής είναι η αναφορά για τις καταστροφικές συνέπειες της υπερβολικής κατανάλωσης ζάχαρης (παχυσαρκία, διαβήτης τύπου ΙΙ κ.α. ), εθισμού και των εξαρτήσεων του τσιγάρου, του αλκοόλ, των ναρκωτικών.

Τέλος, ειδικά για τα παιδιά, υλοποιούνται στον εξωτερικό, προαύλιο χώρο του μουσείου διάφορες δραστηριότητες και παιχνίδια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.