ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Με 30 δολάρια έριξε από το βάθρο τους την Μαράια Κάρεϊ και τον Τζάστιν Μπίμπερ – Η απίθανη ιστορία του τραγουδιστή

Με 30 δολάρια έριξε από το βάθρο τους την Μαράια Κάρεϊ και τον Τζάστιν Μπίμπερ – Η απίθανη ιστορία του τραγουδιστή

Το τραγούδι “Old Town Road” του ράπερ Lil Nas X έσπασε επισήμως το ρεκόρ μακροβιότητας στην κορυφή των πωλήσεων δίσκων στις ΗΠΑ, με παραμονή 17 εβδομάδων στην πρώτη θέση, ανακοίνωσε το περιοδικό Billboard, που δημοσιεύει την κατάταξη.

Το τραγούδι του Lil Nas X, με τη συμμετοχή του τραγουδιστή Μπίλι Ρέι Σάιρους, εκθρόνισε το “One Sweet Day” της Μαράια Κάρεϊ (1995) και το “Despacito” των Λουίς Φόνσι και Ντάντι Γιάνκι, με τον Τζάστιν Μπίμπερ (2017).

Η ιστορία του Μοντέρο Χιλ, όπως είναι το πραγματικό όνομα του Lil Nas X, είναι ξεχωριστή, καθώς μόλις πριν από έναν χρόνο ζούσε στο σπίτι της αδελφής του, άνεργος, ενώ μόλις είχε εγκαταλείψει τις σπουδές του.

Ο ίδιος συνέθεσε το Old Town Road στη βάση ενός ρυθμού που αγόρασε έναντι 30 δολαρίων από έναν μουσικό στην Ολλανδία. Το αποτέλεσμα, ένα ραπ τραγούδι με γερές δόσεις κάντρι μουσικής.

Απολαύστε το!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.