ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Bansky: Για πρώτη φορά ανεβάζει βίντεο με τον εαυτό του να ζωγραφίζει

Bansky: Για πρώτη φορά ανεβάζει βίντεο με τον εαυτό του να ζωγραφίζει

Για πρώτη φορά ο γνωστός καλλιτέχνης Bansky ανεβάζει βίντεο που δείχνει τον εαυτό του να ζωγραφίζει, το σκηνικό έλαβε χώρα στο μετρό του Λονδίνου.

Ο καλλιτέχνης μοιράστηκε βίντεο από το τελευταίο του γκράφιτι δείχνοντάς το στους 9,6 εκατομμύρια ακολούθους του στο Instagram.

Στο βίντεο φαίνεται ο ίδιος με στολή στον σταθμό του Λονδίνου.

Στην συνέχεια μπαίνει στον συρμό και αρχίζει να ζωγραφίζει γκράφιτι για την μετάδοση του κορωνοϊού.

https://www.instagram.com/p/CCn800cFIbe

Εικόνες από μάσκες προσώπου, απολυμαντικό χεριών και ο ίδιος ο ιός είναι ζωγραφισμένοι στους τοίχους του δημόσιου δικτύου μεταφορών, το οποίο πιθανότατα είναι ένα σχόλιο για τη συζήτηση που φαίνεται να εμφανίζεται γύρω από την κυβέρνηση, καθιστώντας υποχρεωτική τη χρήση μάσκας σε καταστήματα στο το Ηνωμένο Βασίλειο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η βαφή ψεκασμού είναι σχεδιασμένη για να μοιάζει με απολυμαντική συσκευή, ενώ ο ίδιος φοράει κοστούμι hazmat.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.