Ακρόπολη: Το υπ.Πολιτισμού διαψεύδει τα περί επιγραφής με το όνομα της Λ.Μενδώνη – «Fake news του ΣΥΡΙΖΑ» (φώτο)

Ακρόπολη: Το υπ.Πολιτισμού διαψεύδει τα περί επιγραφής με το όνομα της Λ.Μενδώνη – «Fake news του ΣΥΡΙΖΑ» (φώτο)

Το υπουργείο Πολιτισμού, μετά το σάλο που ξέσπασε, απαντά με μια ανακοίνωση που συνοδεύεται από 2 φωτογραφίες στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα σχετικά με τα περί ανάρτησης ταμπέλας με το όνομα της υπουργού Πολιτισμού, Λίνας Μενδώνη στην Ακρόπολη.

Ο Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτησή του, αναφέρει πως «αφού η κα Μενδώνη έριξε τσιμέντο στην Ακρόπολη, τώρα θέλει να βάλει και μαρμάρινη επιγραφή με το όνομά της σε μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι η Λίνα Μενδώνη θέλει, με αυτόν τον τρόπο, να μείνει στην αιωνιότητα «το έργο κακοποίησης του πολιτισμού που υλοποιεί με επιμονή εδώ και ενάμιση χρόνο».

Η ανάρτηση του Αλ. Τσίπρα

«Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν μεταχρονολογημένο πρωταπριλιάτικο αστείο.

Δυστυχώς όμως είναι αλήθεια.

Αφού η κα Μενδώνη έριξε τσιμέντο στην Ακρόπολη, τώρα θέλει να βάλει και μαρμάρινη επιγραφή με το όνομά της σε μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς. Για να μείνει στην αιωνιότητα το έργο κακοποίησης του πολιτισμού που υλοποιεί με επιμονή εδώ και ενάμιση χρόνο. Κυβέρνηση αχρήστων αλλά και βέβηλων συνάμα».


Διαψεύδει το υπουργείο Πολιτισμού

Από την πλευρά του, το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού κάνει λόγο για στοχοποίηση της κ. Μενδώνη και διαψεύδει ότι θα αναρτηθεί πινακίδα επί του Βράχου της Ακρόπολης. Δίνει, μάλιστα, στη δημοσιότητα τις πινακίδες οι οποίες θα αναρτηθούν εντός των επομένων ημερών.

«Η στοχοποίηση της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνας Μενδώνη έχει ξεπεράσει τα όρια της αντιπολιτευτικής κριτικής. Είναι δολοφονία χαρακτήρος.

​Ο ΣΥΡΙΖΑ, που στα 4,5 χρόνια της διακυβέρνησής του δεν έκανε απολύτως τίποτε για τον πολιτισμό, στα δύο σχεδόν χρόνια που βρίσκεται στην αντιπολίτευση αναλώνεται σε fake news στην προσπάθειά του να ακυρώσει τα έργα τα οποία γίνονται.

​Τα έργα στην Ακρόπολη τον έχουν ξεπεράσει. Αυτό είναι το μήνυμα από τους επισκέπτες του χώρου. Οσο ο χώρος ήταν κλειστός είχαν περιθώριο για ασύστολα ψέματα και διαστρεβλώσεις. Τώρα ΟΧΙ Καμία πινακίδα δεν θα αναρτηθεί επί του Βράχου της Ακροπόλεως. Δίνονται στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες των πινακίδων, που σύμφωνα με τον προγραμματισμό, θα αναρτηθούν εντός των επομένων ημερών».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.