Έβαλε τέλος στην ζωή της η ενδυματολόγος Ε.Παπαγεωργακοπούλου

Έβαλε τέλος στην ζωή της η ενδυματολόγος Ε.Παπαγεωργακοπούλου

Η γνωστή σκηνογράφος και ενδυματολόγος Έλλη Παπαγεωργακοπούλου, με πολλές σημαντικές δουλειές στο θέατρο, έβαλε τέλος στην ζωή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Έλλη Παπαγεωργακοπούλου αυτοκτόνησε πέφτοντας στο κενό από την ταράτσα της πολυκατοικίας όπου διέμενε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείγματα της δουλειάς της στο θέατρο ήταν οι παραστάσεις Όρνιθες (2016), Βάτραχοι (2008), Γκόλφω (2013), Συρανό Ντε Μπερζεράκ (2010). Στον κινηματογράφο συμμετείχε στην ταινία Hardcore (2004), ενώ συμμετείχε και στις ταινίες που είχε γυρίσει ο Γιώργος Λάνθιμος επί ελληνικού εδάφους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.