Το Space Jam 2 αναμένεται να αποτελέσει το δεύτερο μέρος της άκρως επιτυχημένης ταινίας του Μάικλ Τζόρνταν, με πρωταγωνιστή αυτή την φορά τον Λεμπρόν Τζέιμς.

Σύμφωνα με Αμερικανικά ΜΜΕ στο Space Jam 2, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα το καλοκαίρι με πρωταγωνιστή τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, θα εμφανιστεί, όπως όλα δείχνουν, και ο Μάικλ Τζόρνταν.

Την αποκάλυψη που άναψε «φωτιές» έκανε ο Ντον Τσιντλ ο οποίος θα πάρει μέρος στην πολυαναμενόμενη ταινία, λέγοντας: «Ο Μάικλ Τζόρνταν θα είναι στην ταινία! Όχι, όμως, με τον τρόπο που περιμένετε»!

Και μόνο αυτή η ατάκα του Τσιλντ ήταν αρκετή για να προκαλέσει πανικό καθώς πλέον αναζητούν να μάθουν πως θα εμφανιστεί ο Μάικλ Τζόρνταν στο Space Jam: A New Legacy.

Θυμίζουμε ότι ο Μάικλ Τζόρνταν ήταν πρωταγωνιστής στην κυκλοφορία της πρώτης ταινίας πριν από 25 χρόνια, που είχε σπάσει τα… ταμεία καθώς είχε συνδυαστεί με το περίφημο «I’m back» που έφερε και το δεύτερο 3peat των Σικάγο Μπουλς στο NBA.

Σε ό,τι αφορά τη νέα ταινία, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς θα δώσει τη μάχη του στο παρκέ για να πάρει πίσω τον γιό του, τον οποίο σύμφωνα με το σενάριο έχουν απαγάγει εξωγήινοι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!