Roland Garros: Η Γαλλίδα που βγήκε δεύτερη στη Eurovision τραγούδησε πριν την απονομή του τροπαίου (βίντεο)

Roland Garros: Η Γαλλίδα που βγήκε δεύτερη στη Eurovision τραγούδησε πριν την απονομή του τροπαίου (βίντεο)

Η Eurovision μπορεί να ενώσει τις δυνάμεις της με το Roland Garros; Κι όμως.

Η 25χρονη Τσέχα Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα κατέκτησε τον τίτλο του Roland Garros επικρατώντας στον τελικό της 29χρονης Ρωσίδας Αναστασία Παβλιουτσένκοβα μετά από δύο ώρες αγώνα, με 6-1, 2-6, 6-4.

Η Κρεϊτσίκοβα που είχε αποκλείσει τη Μαρία Σάκκαρη στον ημιτελικό, πανηγύρισε τον πρώτο τίτλο της σε γκραν σλαμ, στον 5ο τελικό της καριέρας της. Με την επιτυχία της αυτή ανέβηκε από την 33η θέση στην παγκόσμια κατάταξη στην 15η. Η θρυλική Τσέχα Μαρτίνα Ναβρατίλοβα παρέδωσε το βραβείο στη συμπατριώτισσά της Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά το τέλος του μεγάλου αγώνα και λίγο πριν την απονομή των βραβείων στις δύο αθλήτριες, η Μπάρμπαρα Πραβί έκανε ένα μοναδικό σόου τραγουδώντας το «Voila». Ο λόγος για το τραγούδι με το οποίο κατέκτησε την δεύτερη θέση στην Eurovision 2021, πίσω από το «Zitti e Buoni» των Maneskin.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.