ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δ.Σούρας: «Η Μ.Καραγιάννη δεν ήταν άθεη – Απλώς δεν ήθελε το τελετουργικό ήταν αντιστάρ»

«Την Τρίτη πιθανώς θα πραγματοποιήσουμε την τελευταία της επιθυμία - Θα μου επιτρέψετε να μην σας πω»

Δ.Σούρας: «Η Μ.Καραγιάννη δεν ήταν άθεη – Απλώς δεν ήθελε το τελετουργικό ήταν αντιστάρ»

Ο γνωστός ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας, μίλησε σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, για την τελευταία επιθυμία της Μάρθας Καραγιάννη να αποτεφρωθεί.

Ειδικότερα, δήλωσε πως η αείμνηστη ηθοποιός είχε ακόμα μια επιθυμία, την οποία και δεν θέλει να κάνει ακόμα γνωστή.

«Την Τρίτη πιθανώς, θα πραγματοποιήσουμε την τελευταία της επιθυμία. Θα μου επιτρέψετε να μην σας πω. Θα το δούμε, θέλει μια διαδικασία για αυτό και δεν μπορώ να μιλήσω», είπε αρχικά.

«Ήταν γραμμένα από τη Μάρθα κι εμείς δεν κάνουμε τίποτα άλλο από τις επιθυμίες της», συμπλήρωσε στη συνέχεια για την επιθυμία της να σκορπιστεί η στάχτη της.

Διευκρίνισε μάλιστα, πως η Μάρθα Καραγιάννη δεν ήταν άθεη και δεν ήταν αυτός ο λόγος, που ζήτησε να αποτεφρωθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η Μάρθα Καραγιάννη δεν ήταν άθεη. Σε όλη της τη ζωή έψαχνε να ανακαλύψει τον Θεό, διάβαζε και γύρισε όλη την υφήλιο. Απλώς δεν ήθελε το τελετουργικό, ήταν αντιστάρ. Υπάρχουν άτομα που το δέχονται και άτομα που δεν το δέχονται», τόνισε κλείνοντας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.