ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Δείτε πώς είναι σήμερα ο ηθοποιός Νίκος Παπαδόπουλος – Με τι ασχολείται πλέον (φώτο)

«Οι κόρες μου είναι η ουσία της ζωής μου»

Δείτε πώς είναι σήμερα ο ηθοποιός Νίκος Παπαδόπουλος – Με τι ασχολείται πλέον (φώτο)

Ο Νίκος Παπαδόπουλος, είναι ο πανέμορφος νεαρός ηθοποιός με τα γαλάζια μάτια που τη δεκαετία του ’80 πρωταγωνιστούσε σε βιντεοταινίες δίπλα στο πλευρό του Στάθη Ψάλτη, της Ρένας Παγκράτη. Ωστόσομ πώς είναι σήμερα και τι κάνει ο 61χρονος ηθοποιός;

Μάλιστα, λίγα χρόνια αργότερα έπαιξε και σε πολλά επεισόδια της Λάμψης. Μετά, επέλεξε να χαθεί από τα φώτα της δημοσιότητας. Αφιερώθηκε στην οικογένειά του, στις μεταγλωττίσεις και σε επιλεγμένες θεατρικές παρουσίες…

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Νίκο Παπαδόπουλο μαζί με τις δυο κόρες του στην πρεμιέρα της παράστασης «Το καπλάνι της βιτρίνας». Νίκος Παπαδόπουλος σήμερα

Η απόσυρση του Νίκου Παπαδόπουλου από την τηλεόραση

Ο Νίκος Παπαδόπουλος πλέον ασχολείται κυρίως με μεταγλωττίσεις και σπικάζ και διαθέτει ένα θεατρικό εργαστήρι.

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, δημιούργησε τη δική του οικογένεια, έχοντας αποκτήσει δύο κόρες, ενώ ασχολείται με τις μεταγλωττίσεις.

Προσωπική ζωή

Το 2004 παντρεύτηκε τη μουσικοσυνθέτη Μαρία Οικονομάκου και απέκτησαν δυο πανέμορφες κόρες, την Αγγελίνα και την Νικολέτα.

«Οι κόρες μου είναι η ουσία της ζωής μου»

Ο ηθοποιός όταν ένοιωσε ότι ήρθε η κατάλληλη στιγμή έκανε το μεγάλο βήμα. «Ποτέ δεν ήμουν εναντίον του γάμου και της οικογένειας. Αντίθετα, σχεδόν όλες μου οι σχέσεις ήταν μακροχρόνιες. Δεν με ενδιέφεραν ποτέ οι ευκαιριακές και σύντομες σχέσεις.

Στην τελευταία μου σχέση, που ήταν η γυναίκα μου είδα ότι είναι ένας άνθρωπος που δεν θα με πρόδιδε μακροπρόθεσμα η επιλογή μας να κάνουμε οικογένεια», δήλωσε ο ηθοποιός στο «Λοιπόν» ο ηθοποιός και συνέχισε για τις κόρες του.

«Είναι μια σχέση εξάρτησης από εμένα προς αυτές. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι μπορεί να περάσει μέρα χωρίς να φιληθούμε, χωρίς να παίξουμε. Είναι η ουσία της ζωής μου οι κόρες μου, ότι πιο σημαντικό έχω καταφέρει. Συναισθηματικά είμαι πλήρης. Είμαι ολιγαρκής και αυτάρκης».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.