Ο πίνακας του Bob Ross που φτιάχτηκε για έναν θαυμαστή του με αχρωματοψία (βίντεο)

Ο πίνακας του Bob Ross που φτιάχτηκε για έναν θαυμαστή του με αχρωματοψία (βίντεο)

Τι και αν ο Bob Ross πέθανε το 1995, μπορείτε ακόμα να δείτε τις εκπομπές που έκανε στην τηλεόραση, μέσα από το διαδίκτυο και να θαυμάσετε το ταλέντο του.

Ο άνθρωπος με την πιο αναγνωρισμένη τηλεοπτική εκπομπή τέχνης, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του, μπορεί ακόμα να διδάξει πολλά σε κάθε επίδοξο ζωγράφο. Πρόσφατα όμως, ήρθε στη δημοσιότητα μια εκπομπή του που σίγουρα δεν έμοιαζε με καμιά από τις υπόλοιπες.

Στην έναρξη της, ο γνωστός καλλιτέχνης, στέκεται δίπλα στον λευκό του καμβά χαμογελώντας, έτοιμος να τον γεμίσει χρώμα και σχέδια. Όλα αλλάζουν όμως, όταν ο ίδιος λέει πως αυτό το επεισόδιο δεν πρόκειται τόσο χρωματιστό, όπως είχε συνηθίσει το κοινό του. Όπως εξήγησε ο ίδιος στη συνέχεια, ένας θαυμαστής του τον πλησίασε και του είπε πως δεν μπορεί να ζωγραφίσει γιατί πάσχει από αχρωματοψία.

Έτσι, εκείνος αποφάσισε στη συγκεκριμένη εκπομπή να ζωγραφίσει με γκρι τόνους, θέλοντας να δείξει πως όλοι μπορούν να ζωγραφίσουν. Με αυτόν τον ωραίο τρόπο, ο Bob κατάφερε να δείξει στον κόσμο, πως η Τέχνη είναι για όλους, ενώ έκανε σαφές πως ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει κάτι όμορφο, με τον δικό του τρόπο.

Έτσι λοιπόν και εκείνος, χρησιμοποιώντας γκρι αποχρώσεις, δημιούργησε ένα βουνίσιο τοπίο.

Εκτός από εκπληκτικός ζωγράφος λοιπόν, ο Bob ήταν και ένας εκπληκτικός άνθρωπος, που ήξερε πώς να κάνει τους άλλους να νιώσουν καλά με τον εαυτό τους.

Παρακολουθήστε την εκπομπή παρακάτω:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.