ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Εlevate Fashion Show: Η απόλυτη εκδήλωση ομορφιάς και μόδας

Εlevate Fashion Show: Η απόλυτη εκδήλωση ομορφιάς και μόδας

Την αγάπη «χάρισε» γι’ άλλη μια φορά απλόχερα το Εvelate Fashion Trade Show της μοναδικής διοργανώτριας της πανέμορφης βραδιάς Ελίνας Παπά- Ελευθεριάδου, που πραγματοποιήθηκε για 6η συνεχή βραδιά το βράδυ της Τετάρτης 7 Ιουλίου 2021 στο high profile, Ocean – The City Resort, στην οδό Οδυσσέα Ελύτη στο πρώην στρατόπεδο Στρεμπενιώτη στη Νεάπολη της Θεσσαλονίκης!

Στο μέρος της εκδήλωσης με παρουσιαστές τη Βίκυ Ραπτάκη και το Στρατή Λημνιό, που ήταν γεμάτη από απέραντη αγάπη, γενναιοδωρία και στήριξη προς το συνάνθρωπο είναι αφιερωμένο το πρώτο aφιέρωμα στην απόλυτη εκδήλωση ομορφιάς και μόδας, η οποία δεν είναι από το Εvelate Fashion Trade Show!

Πρώτα απ’ όλα, να μην ξεχνάμε ότι μέρος των εσόδων της εκδήλωσης δόθηκε προς την Εθελοντική Διακονία Αστέγων και στο μικρό Παναγιώτη που χρειάστηκε να τύχει άμεσης νοσηλείας. Αρχικά, το συγκεκριμένο ποσό προοριζόταν να δοθεί προς αγορά υλικών αγαθών για τα γεύματα των αστέγων των αναξιοπαθούντων της Θεσσαλονίκης. Σημασία, όμως, έχει επάνω απ’ ‘όλα έχει πάντοτε η ζωή ενός παιδιού και κρίθηκε αναγκαίο να κατευθυνθεί για τη νοσηλεία του αγοριού!

Συγκινητική, μάλιστα, ήταν η βράβευση της προέδρου της Εθελοντικής Διακονίας Αστέγων, Κυριακής Φράγκου (σ.σ. ανήμερα της ονομαστικής εορτής της), μιας ξεχωριστής γυναίκας με πλούσιο φιλανθρωπικό έργο στη «νύμφη του Θερμαϊκού».

Τη τιμητική πλακέτα προς την κ. Φράγκου επέδωσαν ο πρώτος πολίτης της πόλης, δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας και ο δήμαρχος Καλαμαριάς, Ιωάννης Δαρδαμανέλης, οι οποίοι εξήραν το έργο της ξεχωριστής αυτής γυναίκας, καθώς και των 60 εθελοντών της Εθελοντικής Διακονίας Αστέγων .

Από την πλευρά της, η κ. Φράγκου δημοσιοποίησε ότι σε λίγες ημέρες «κυκλοφορεί» το νέο παραμύθι της, που έχει θέμα το νερό κι είναι εμπνευσμένο από τα παιδιά της Τανζανίας.

Πάνω φωτό: Ο βραβευμένος δημοσιογράφος Στρατής Λημνιός με την οικοδέσποινα Ελίνα Παπά Ελευθεριάδου και την ποινικολόγο Ανθούλα Ανάσογλου

Μα και ο χώρος του Τύπου και η ερευνητική προσπάθεια βραβεύτηκε στο πρόσωπο του δημοσιογράφου- συγγραφέα, Στρατή Λημνιού, ο οποίος ευχαρίστησε τη διοργανώτρια, Ο γνωστός δημοσιογράφος τόνισε ότι η τιμητική διάκριση προς το πρόσωπό του, αποτελεί επιβράβευση της ομαδικής δουλειάς, που γίνεται στην τηλεοπτική εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη: «Αλήθειες με τη Ζήνα», η οποία είναι πρώτη σε θεαματικότητα.

Πάνω φωτό: Η διοργανώτρια του Elevate Fashion Trade Show και ο πρόεδρος της Φιλανθρωπικής Οργάνωσης «Κωνσταντίνος Παλαιολόγος» της AΗEPA, Ανδρέας Ζαπουνίδης

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η επόμενη βράβευση αφορούσε σε ένα δραστήριο άνδρα τον πρόεδρο της Φιλανθρωπικής Οργάνωσης «Κωνσταντίνος Παλαιολόγος» της AΗEPA, Ανδρέα Ζαπουνίδη, o οποίος επισήμανε ότι η ΑΧΕΠΑ είναι η παλαιότερη ομογενειακή οργάνωση, που αναπτύσσει πολυδιάστατο έργο για τον άνθρωπο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.